Thumbnail

Δε φαντάζεσαι ποιος είναι ο κούκλος που αγκαλιάζει την Ευγενία Μανωλίδου! (Φώτος) Δε φαντάζεσαι ποιος είναι ο κούκλος που αγκαλιάζει την Ευγενία Μανωλίδου! (Φώτος)

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες 
Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, ύστερα από μια δύσκολη προεκλογική περίοδο. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά τις εκλογές και την εκλογή του γνωστού πολιτικού, βρήκε επιτέλους χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση με τα παιδιά τους, λίγο πριν επιστρέψουν πίσω στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. 

Μαζί στις διακοπές τους, πέρα από τα δύο μικρότερα παιδιά της παρουσιάστριας που απέκτησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος και Θεοδώρα που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο. 

Οι δύο τους πλέον έχουν «ανοίξει τα φτερά» τους και λείπουν από το σπίτι λόγω σπουδών. Ο Αλέξανδρος σπουδάζει σκηνοθεσία στην Αμερική, ενώ και η Θεοδώρα σπουδάζει στο εξωτερικό.

 

Διάβασε ακόμη: Μανωλίδου και Σκορδά δαμάζουν τα κύματα!

 

 

Η ευτυχισμένη μανούλα, ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Η φωτογραφία ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις, είναι αυτή με τον κούκλο γιο της παρουσιάστριας που έχει αγκαλιά τη μαμά του. 

Δες τις φωτογραφίες: 

 

Διάβασε επίσης: 

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μας δείχνει τη στιγμή που δάκρυσε στον γάμο της! (Φώτο)

 

Άντρη Καραντώνη: Η μικρή Αργυρώ φοράει περούκα και τρολάρει φίλη της μαμάς της (Βίντεο)

 

 

Home