Thumbnail

Ελισάβετ Μουτάφη: Έτσι γιόρτασε την… πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Μάνο Νιφλή (φώτος) Ελισάβετ Μουτάφη: Έτσι γιόρτασε την… πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Μάνο Νιφλή (φώτος)

Δες την δημόσια ανάρτηση της ηθοποιού
Πέρασε ένας χρόνος απ' όταν η Ελισάβετ Μουτάφη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή στην πανέμορφη Σαντορίνη, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το ζευγάρι δείχνει να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του.

Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την πιο σημαντική μέρα της ζωή της και να γιορτάσει τον ένα χρόνο που είναι παντρεμένη. Όπως σχολίασε στη λεζάντα: «Σαν σημερα πριν ένα χρόνο.. . από εκείνη την στιγμή, δεν μου άφησες το χέρι ούτε λεπτό...σ’ευχαριστω που είσαι η ζωή μου».

moutafi1

Διάβασε ακόμη: Γαβριέλλα Ζαρτήλα - Γιώργος Μιχαήλ: Παντρεύτηκαν σε ένα ...

Στον πολύ ρομαντικό γάμο τους πριν ένα χρόνο, υπήρχαν πέντε κουμπάροι, ενώ το «παρών» έδωσαν πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Παρανυφάκια στην ρομαντική τελετή ήταν μόνο δύο, οι γλυκύτατες κόρες του Μάνου Νιφλή από τον πρώτο του γάμο.

moutafi2

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στο παρελθόν για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, μεταξύ άλλων, είχε πει: «Ήμουν ένας άνθρωπος που ήθελα ο γάμος να είναι μια όμορφη γιορτή. Ήταν το όνειρο μου να γίνουν όλα έτσι, τόσο όμορφα και κοντά στη θάλασσα».

Διάβασε ακόμη: Ευρυδίκη - Μπόμπ Κατσιώνης: Παντρεύτηκαν με παπά και με ...

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνος Κληρίδης & Στάλω Σάντη: Παραμυθένιος γάμος! (φωτος)

Home