Thumbnail

Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με τη μητέρα της και είναι ολόιδιες! (Φώτο)  Μαρία Μπακοδήμου: Ποζάρει με τη μητέρα της και είναι ολόιδιες! (Φώτο) 

Δες πόσο μοιάζουν μητέρα και κόρη
Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της πέρασε η αγαπημένη παρουσιάστρια, καθώς φρόντισε να ταξιδέψει με φίλους και οικογένεια για ξεκούραση και χαλάρωση. 

Μάλιστα μέσα στον Αύγουστο την είδαμε να φεύγει για ολιγοήμερη απόδραση μέσα στο Πήλιο μαζί με την Δέσποινα Βανδή, την Μαρία Λεκάκη, την Μαρία Καβογιάννη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, ενώ πριν λίγες ημέρες, απόλαυσε μια εκδρομή στον ποταμό Αχελώο, όπου εντυπωσιάστηκε από το υπέροχο φυσικό τοπίο.

Η ίδια ωστόσο, ανεβάζει συνέχεια στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, ενώ σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με άτομα της οικογένειας της. 

 

Διάβασε ακόμη: Ποιος είναι ο Κύπριος σχεδιαστής κοσμημάτων που λατρεύει η Μαρία Μπακοδήμου; (Φώτος)

 

Χθες, η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο από έξοδό της μαζί με την μητέρα της. 

Όπως θα δεις και εσύ, μητέρα και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές με την παρουσιάστρια να γράφει στη λεζάντα: «Σήμερα βγήκα με τη μαμά #motherdaughter». 

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που δέχτηκε από τους followers της, ήταν για την ομοιότητα που έχουν οι δύο κυρίες!

Δες τη φωτογραφία: 

 

Διάβασε επίσης: 

Μαρία Μπακοδήμου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο μικρός της γιος, Άρης (Φώτο)

 

Μαρία Μπακοδήμου: Ανεβάζει την θερμοκρασία στα “ύψη”!

 

 

Home