Thumbnail

Επιστρέφει η Άσπα Τσίνα! Θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά! (Φώτος) Επιστρέφει η Άσπα Τσίνα! Θα συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά! (Φώτος)

Σε ποια σειρά θα δούμε την αγαπημένη τραγουδίστρια;
Είναι μια από τις πιο ανατρεπτικές παίκτριες που πέρασαν ποτέ από ελληνικό talent show, που 17 χρόνια μετά το Fame Story 1, ετοιμάζεται για το comeback της! 

Συγκεκριμένα, θα τη δούμε να συμμετέχει σε κάποια επεισόδια, στη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα. που θα προβληθεί μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα τιτλοφορείται «Room Service, πλιζ». Πρόκειται για μια διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις κ.ά.

 

Διάβασε ακόμη: Σειρά με ονόματα-έκπληξη ετοιμάζει ο Απόστολος Ρήγας 

 

Την ίδια στιγμή, από τη σειρά θα περάσουν και πολλά guest ονόματα, που θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού, φέρνοντας τα πάνω-κάτω. Ένα από αυτά θα είναι και η Άσπα Τσίνα, η οποία απάντησε θετικά στην πρόταση και έτσι θα τη δούμε πολύ σύντομα. 

Αξίζει να αναφερθεί πως η γνωστή τραγουδίστρια, επιστρέφει και με καινούργιο τραγούδι τις επόμενες ημέρες, δια χειρός Φοίβου, με τον τίτλο, «Άκου»!

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώργος Λιάγκας: Σε ποιο τηλεπαιχνίδι θα τον δούμε;

 

Home