Thumbnail

Άλκηστις Παυλίδου: Συγκινεί μιλώντας για την κόρη της Κύνθια Παυλίδου και τον ρόλο της στη "Γαλάτεια" Άλκηστις Παυλίδου: Συγκινεί μιλώντας για την κόρη της Κύνθια Παυλίδου και τον ρόλο της στη "Γαλάτεια"

Τα τρυφερά λόγια μητέρας προς κόρη 
Η τηλεοπτική σεζόν 2019 – 2020 έχει μόλις ξεκινήσει, με τις περισσότερες εκπομπές να έχουν ήδη βγει στον αέρα. 

Αυτές τις ημέρες πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα και οι σειρές που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και καινούργιες παραγωγές που φιλοδοξούν να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης. 

Μια από τις σειρές που κατάφερε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, είναι η σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, «Γαλάτεια», που επιστρέφει για 4η σεζόν, με πολλές αλλαγές τόσο στην ιστορία, όσο και στους ηθοποιούς. 

Μια από τις νέες αφίξεις είναι η Κύνθια Παυλίδου, που θα υποδυθεί τον ρόλο της μητέρας της και σπουδαίας ηθοποιού στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, Άλκηστις Παυλίδου, που είχε αφήσει το στίγμα της στη σειρά με τον ρόλο της.

 

Διάβασε ακόμη: Χριστίνα Παυλίδου: Ποζάρει με τα 4 της παιδιά φορώντας μπλούζες "Βουράτε Γειτόνοι" (Φώτος)

 

Σε μια ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη Άλκηστις Παυλίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μίλησε με συγκινητικά λόγια για την κόρη της Κύνθια Παυλίδου. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπημένη μου με κάνεις εμένα όταν ήμουν νέα. Και μου μοιάζεις. Καλή επιτυχία να έχετε όλοι. Τα φιλιά μου».

 

Διάβασε επίσης: 

Τσιάκκας - Παυλίδου: Η μεγάλη τους κόρη ποζάρει με μπικίνι και είναι κορμάρα! (Φώτος) 

 

Επώνυμα αδέρφια της εγχώριας showbiz! (Φώτος)

 

 

 

Home