Thumbnail

GNTM: Το μοντέλο που έχασε τα μαλλιά της σε ηλικία 11 ετών συγκίνησε τη Βίκυ Καγιά (Βίντεο) GNTM: Το μοντέλο που έχασε τα μαλλιά της σε ηλικία 11 ετών συγκίνησε τη Βίκυ Καγιά (Βίντεο)

Η ιστορία της συγκίνησε τους κριτές - «Μπράβο σου είσαι μάγκας»
Στο πρώτο επεισόδιο του GNTM, που επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ, είδαμε μοντέλα που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, όχι τόσο για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, όσο για την προσωπικότητα τους.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η γλυκιά 21χρονη Λυδία από την Κρήτη, που μπήκε στο πλατό με αυτοπεποίθηση και αυτό ήταν κάτι που εισέπραξαν οι κριτές από την πρώτη στιγμή. 

Η νεαρή φοιτήτρια υποκριτικής, άφησε για λίγο τις σπουδές της και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι μοντέλων. 

Μιλώντας στους κριτές, τους εκμυστηρεύτηκε πως έχει αλωπεκία από τα 11 της, γεγονός που δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζει της ζωή της, όπως κάθε παιδί της ηλικίας της. 

 

Διάβασε ακόμη: Η Σπυρούλα από τη Λεμεσό σάρωσε στο Greese's Next Top Model (Βίντεο)

 

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με το θάρρος της και το γεγονός ότι η αλωπεκία δεν την επηρέασε στη ζωή της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας».

Οι κριτές όμως έδειξαν να ενθουσιάζονται και με την εικόνα της την οποία βρήκαν άρτια και πως θα μπορούσε να ήταν μια πρόκληση στο να την δουν μέσα στο παιχνίδι και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Ελληνίδα σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Burak Hakkı μπαίνει στο GNTM (Φώτος)

 

Home