Thumbnail

Tα έβαλαν με τη Lopez οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων Tα έβαλαν με τη Lopez οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων

Και καλά της έκαναν, συμπληρώνουμε εμείς
Αν μη τι άλλο, θα περιμέναμε μεγαλύτερη ευαισθησία από τη Jennifer Lopez, που στη νέα της ταινία μοστράρει μια λευκή γούνα.

Μπορεί η ταινία Hustlers, στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα, αλλά η πρεμιέρα της στο Toronto International Film Festival θα μείνει αξέχαστη στη διάσημη τραγουδίστρια, για όλους τους λάθος λόγους. 

Διάβασε: H Jennifer Lopez κάνει pole dancing και κόβει την ανάσα (Βίντεο)

Στην περίμετρο του κόκκινου χαλιού που στήθηκε για την πρεμιέρα, βρέθηκαν ακτιβιστές της οργάνωσης PETA, φωνάζοντας κατά της Jennifer Lopez για τις γούνες που φοράει.

Το προωθητικό υλικό για την ταινία δείχνει τον χαρακτήρα της Lopez να φοράει μια λευκή γούνα, ενώ η star συνηθίζει να φοράει γούνες σε πολλές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις της, χωρίς ποτέ να διευκρινίζει κατά πόσο πρόκειται για αληθινή γούνα ή όχι. 

Διάβασε ακόμη: Jennifer Lopez: To νέο της videoclip είναι άκρως αποκαλυπτικό

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ταμπέλες που έγραφαν “Η JLO μισεί τα ζώα” και φώναζαν “Ντροπή σου J.Lo που φοράς γούνα” και “Σταμάτα να φοράς γούνα Jennifer Lopez, σταμάτα να φοράς γούνα αλεπούς”.

Η τραγουδίστρια παρέμεινε ψύχραιμη παρά το χάος που επικράτησε γύρω της, ενώ δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση για το περιστατικό.

Διάβασε επίσης: H Jennifer Lopez παρέλαβε το βραβείο του Fashion Icon φορώντας αυτό... Okay...

 

 Πηγή 

Home