Thumbnail

H Jennifer Lopez παρέλαβε το βραβείο του Fashion Icon φορώντας αυτό... Okay... H Jennifer Lopez παρέλαβε το βραβείο του Fashion Icon φορώντας αυτό... Okay...

H Jenny from the block, που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε, στα CFDA Awards...
Δεν είναι ότι συμφωνήσαμε κι από την αρχή με την επιλογή της. Ούτε πως υποκλινόμαστε σε κάθε της εμφάνιση. Όπως και να 'χει πάντως, κι όποια κι αν είναι η γνώμη μας η JLo παρέλαβε το βραβείο του Fashion Icon στα CFDA Awards.

Με το -από τότε που την γνωρίσαμε- μπρονζέ μακιγιάζ της, το καλοχτενισμένο ponytail με τις ανταύγιες και τους κοιλιακούς της για ακόμα μια φορά να βασιλεύουν μπροστά στα μάτια μας- τους έχεις, το ξέρουμε, τους είδαμε- η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των CFDA Awards, aka τα Όσκαρ της μόδας.

Διάβασε ακόμα: H JLo είναι το fashion icon της χρονιάς... κι εμείς δεν τρελαινόμαστε κιόλας

Και άιντε τα sites να γράφουν για την ''απαστράπτουσα'' -αυτή η λέξη με τρελαίνει όμως- λατίνα, και να αποθεώνουν το σώμα της -που με άνεση συνεχίζει να διατηρεί στα 49 της -έτσι για να σου αποδείξει ότι δεν ανήκει στη σφαίρα των κοινών θνητών -κι άμα μπορείς.

Jennifer Lopez CFDA

H Jenny from the block, ούτε κι αυτή τη φορά απαρνήθηκε την καταγωγή της διατηρώντας το urban στυλ με το οποίο την γνωρίσαμε κι ας έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε. Με ένα πορτοκαλί -γιατί μπορεί- σύνολο με την υπογραφή του Ralph Lauren με μια baggy παντελόνα που κατέληγε σε ουρά αερόστατο και crop top κεντημένο με 43,000 κρύσταλλα -άντε γεια- και για το φινάλε σανδάλια με φιάπα, η Jennifer στήθηκε παρέα με το αγόρι της στο χαλί και με το ζόρι μας χαμογέλασε.

Jennifer Lopez CFDA

Πάντως το Συμβούλιο των Σχεδιαστών της Αμερικής της έδωσε το βραβείο... Τι λόγος πέφτει σε εμάς θα μου πεις...

Διάβασε ακόμα: Η... Barbie θα παραλάβει βραβείο στα Όσκαρ της μόδας

Home