Thumbnail

Συγκλονίζει η 63χρονη Ιωάννα: "Είμαι 100% γυναίκα τρανσέξουαλ" (βίντεο) Συγκλονίζει η 63χρονη Ιωάννα: "Είμαι 100% γυναίκα τρανσέξουαλ" (βίντεο)

«Αν δω τα παιδιά μου στο δρόμο δεν θα τα αναγνωρίσω» - Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει πρεμιέρα η εκπομπή "24 ΩΡΕΣ"
Είναι κάποιες ανθρώπινες ιστορίες που ξεπερνούν ακόμη και το πιο απίστευτο σενάριο ταινίας. Η Ιωάννα είναι μια τρανσέξουαλ με τρία παιδιά και δύο εγγόνια και σύντομα θα μάθουμε την ιστορία της.

«Αν δω τα παιδιά μου στον δρόμο δεν θα τα αναγνωρίσω» λέει η Ιωάννα, που κουβαλάει μεγάλο πόνο όλα αυτά τα χρόνια.  

Μέσα από μια συγκλονιστική εξομολόγηση που παραχώρησε στην εκπομπή "24 ΩΡΕΣ" ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής της. 

ioanna

Διάβασε ακόμη: O Σταύρος Κυπριανού συγκινεί μιλώντας για την πιο δύσκολη ...

Η πρεμιέρα της εκπομπής του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου "24 ΩΡΕΣ" κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και έρχεται να καθηλώσει με την ανατριχιαστική εξομολόγηση της τρανσέξουαλ Ιωάννας.

Η ταπείνωση, ο εξευτελισμός, η απόρριψη, η απόπειρα δολοφονίας, η μοναξιά, η φτώχεια, η νέα ζωή και το μεγάλο παράπονο από τους δικούς της ανθρώπους.

Μη χάσεις την ιστορία της Ιωάννας, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21:15 στον Alpha Κύπρου

Ο γνωστός παρουσιαστής θα προσεγγίσει με σεβασμό και ανθρώπινη ματιά το κάθε θέμα ξεχωριστά, συνομιλώντας με τους πρωταγωνιστές και καταγράφοντας στιγμές από την καθημερινή ζωή τους...  Οι «24 ΏΡΕΣ» φέρνουν στο φως και αυτή τη σεζόν, ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες που θα προκαλέσουν συγκίνηση, προβληματισμό, αγωνία και θαυμασμό στους τηλεθεατές, με 36 αυτοτελή επεισόδια συγκλονιστικών θεμάτων μέσω γρήγορων εναλλασσόμενων εικόνων, μαρτυριών και συναισθημάτων.   

Διάβασε ακόμη:  Σάββας Βέργας: Δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά την ...

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε ακόμη: Θέκλα Πετρίδου: Ο πατέρας της, Πάτερ Ανδρέας προχώρησε σε ...

Home