Thumbnail

Θέκλα Πετρίδου: Ο πατέρας της, Πάτερ Ανδρέας προχώρησε σε αποκαλύψεις! (Βίντεο) Θέκλα Πετρίδου: Ο πατέρας της, Πάτερ Ανδρέας προχώρησε σε αποκαλύψεις! (Βίντεο)

Όσα ανέφερε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους 
Καλεσμένη στην απογευματινή εκπομπή του Alpha, «Με αγάπη Χριστιάνα», βρέθηκε χθες η εθνική μας ψυχολόγος!

Η Θέκλα Πετρίδου κάθισε στον καναπέ της Χριστιάνας Αριστοτέλους και μεταξύ άλλων, την περίμενε και μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, για την ίδια μίλησαν δημόσια ο πατέρας της Πάτερ Ανδρέα και η κόρης της Κυριακή, προχωρώντας μάλιστα και σε αποκαλύψεις. 

Χαρακτηριστικά η κόρη της ανέφερε πως: «Ήταν μητέρα και πατέρας μαζί. Νομίζουν ότι είναι η πιο μοντέρνα μαμά αλλά καταβάθος είναι πολύ κλασική μητέρα. Δεν θέλει να το παραδεχτεί αλλά της βγαίνει... Δεν επιδιώκω να της μιλήσω ως ψυχολόγο γιατί είναι μαμά μου, δεν ξέρω αν το περνά εμμέσως» δήλωσε αρχικά η κόρη της για να παραδεχτεί ότι δεν της αρέσει να βλέπει τη μητέρα της στην τηλεόραση καθώς αυτό την κάνει να νιώθει περίεργα. Δεν παραδέχεται την αγάπη της και τις αδυναμίες της, αλλά όταν έφευγα έκλαιγε. Μου αρέσει όταν λυγίζει και καταλαβαίνω πόσο της λείπω και με αγαπά. Η μοναδική της συμβουλή είναι να "κάνεις ότι θέλεις" και εγώ θα είμαι δίπλα σου αλλά αν είναι κάτι extreme θα με συμβουλεύσει να μην το κάνω». 

 

Διάβασε ακόμη: Δες πόσο χρονών έγινε ο κούκλος γιος της Θέκλας Πετρίδου (φωτος)

 

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της,  πάτερ Ανδρέας Πετρίδης εξήγησε ότι η Θέκλα ήταν πάντοτε ένα παιδί με προβληματισμούς και έντονη προσωπικότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα έσκυβε κεφάλι και θα επιχειρηματολογούσε συνέχεια. Σαν έφηβος δεν είχε την επαναστικότητα αλλά είχε τις απόψεις της... Σαν γονιός προσεύχομαι να είναι σωστή στις απόψεις της, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την ακούν».

Τέλος, δε δίστασε να δηλώσει ότι «διαφωνούμε στο θέμα των σχέσεων των δυο φύλων και σε άλλες που είναι extreme αλλά όταν μιλάμε τα βρίσκουμε. Στο βαθύτερο είναι της, είναι η Θέκλα που ήξερα από μαθήτρια».

 

Διάβασε επίσης: 

Θέκλα Πετρίδου: Στην αποφοίτηση του γιου της Λάζαρου στην Αγγλία (Βίντεο)

 

Η κόρη της Θέκλας Πετρίδου είναι μια κούκλα! Πάθαμε πλάκα (Φώτο)

 

 

 

Home