Thumbnail

Γιώργος Λιάγκας: Τα «έχωσε» στην Κάλια Ελευθερίου στην πρεμιέρα της εκπομπή του (Βίντεο) Γιώργος Λιάγκας: Τα «έχωσε» στην Κάλια Ελευθερίου στην πρεμιέρα της εκπομπή του (Βίντεο)

«Εσύ μωρή, που σε πήραμε από τη μέση του πουθενά, μας γκρινιάζεις κιόλας στα κυπριακά;»
Πρεμιέρα έκανε σήμερα το μεσημέρι στις 12, η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι», έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση. 

Ο γνωστός παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ που μαζί με την ομάδα του ευελπιστεί να γίνει η πιο όμορφη παρέα της τηλεόρασης. Στο πλατό μαζί του θα είναι η Ελένη Τσολάκη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Δημήτρης Παπανώτας αλλά και η δικιά μας, Κάλια Ελευθερίου.

Αρχικά στην έναρξη της εκπομπής, προβλήθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου ακούμε τις σκέψεις της ομάδας, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής. 

 

Διάβασε ακόμη: Είναι επίσημο! Η Κάλια Ελευθερίου στο πλευρό του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

 

Η Κάλια Ελευθερίου μάλιστα, στο δικό της απόσπασμα αρκέστηκε να αναφέρει πως: «Σιγά να μεν με αφήκει ποττέ ο Λιάγκας, ο Παπανώτας τζιαι οι άλλες οι θκυο να μιλήσω. Εννα με φάουν ζωντανή μάνα μου».

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον παρουσιαστή, που καθώς σύστηνε την ομάδα του, απευθύνθηκε στην Κάλια λέγοντας της: «Εσύ μωρή που σε πήραμε από τη μέση του πουθενά, μας γκρινιάζεις κιόλας στα Κυπριακά;»

Δες το απόσπασμα στο 06:30

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώργος Λιάγκας: Στο γήπεδο του τένις μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά! (Φώτο)

 

Δύσκολες ώρες για την Κάλια Ελευθερίου! Ο θάνατος που τη λύγισε (Φώτο)

 

 

Home