Thumbnail

Αποκάλυψη από Κύπριο ηθοποιό: «Δουλεύω σε καφετέρια για να επιβιώνω καλύτερα» (Βίντεο) Αποκάλυψη από Κύπριο ηθοποιό: «Δουλεύω σε καφετέρια για να επιβιώνω καλύτερα» (Βίντεο)

Δες όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους
Στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Χάρη Παπαθεοχάρους, παραχώρησε συνέντευξη γνωστός Κύπριος ηθοποιός, όπου μεταξύ άλλων προχώρησε σε αποκαλύψεις. 

Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Μιχάλη Χρίστου, που ανέφερε στη συνέντευξη πως αποφάσισε να εργαστεί σε καφετέρια, καθώς θέλει να είναι πιο άνετος οικονομικά και να γεμίζει τις ελεύθερες του ώρες. 

 

Διάβασε ακόμη: Χριστιάνα Θεοδώρου: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά (Φώτος)

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δουλεύω ως baristra στον ελεύθερο μου χρόνο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάθομαι και είπα να ενταχθώ σε μια καφετέρια για να επιβιώνω καλύτερα. Εχτές που μάζεψα αρκετά τραπέζια άκουγα που έλεγαν "είναι ο ηθοποιός" αλλά αντιδρώ πολύ όμορφα και φυσιολογικά. Δεν το θεωρώ διαφορετικό το θεωρώ απλό. Να σου πω την αλήθεια όταν κάνεις ένα επάγγελμα που το αγαπάς και όταν δεν είσαι ενταγμένος σε μια τηλεοπτική σειρά ή ένα θέατρο με ενοχλεί γιατί το θέλω αλλά αν δεν είμαι υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορούμε να ενταχθούμε». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώργος Λιάγκας: Τα «έχωσε» στην Κάλια Ελευθερίου στην πρεμιέρα της εκπομπή του (Βίντεο)

 

Baby boom! Πρώην παίκτρια του Survivor 2 έγινε για πρώτη φορά μανούλα (Φώτος)

 

 

Home