Thumbnail

Δούκισσα Νομικού: Τελευταίες προετοιμασίες πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά (Φώτος) Δούκισσα Νομικού: Τελευταίες προετοιμασίες πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά (Φώτος)

Οι τρυφερές φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο που είναι στα… ροζ
Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της Δούκισσας Νομικού έχει ξεκινήσει, με την ίδια να είναι έτοιμη για τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας. 

Η όμορφη παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τη μικρή, που θα ολοκληρώσει με τον πιο γλυκό τρόπο την ευτυχία τους. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο, διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, ενώ μόλις πριν μια εβδομάδα διοργάνωσε το πιο εντυπωσιακό baby shower για να γιορτάσει τον ερχομό της μικρής της πριγκίπισσας.

 

Διάβασε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Το παραμυθένιο baby shower λίγο πριν γεννήσει (Βίντεο)

Η ίδια ωστόσο, επειδή από μέρα σε μέρα είναι έτοιμη για το μαιευτήριο, έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες και αγορές για το παιδικό δωμάτιο της μικρής, το οποίο κινείται σε ροζ αποχρώσεις. 

Η όμορφη μανούλα ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει το όνομα της αγέννητης κόρης της, αλλά μας έδωσε το αρχικό του ονόματος που είναι το…Α!

 

Διάβασε επίσης: 

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση λίγο πριν γεννήσει την κόρη της (Φώτο)

 

Δούκισσα Νομικού: Δε φαντάζεσαι πως ευχήθηκε στον σύζυγό της για την επέτειο του γάμου τους 

 

 

Home