Thumbnail

Μίνα Αρναούτη: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy! Τι συνέβη;  Μίνα Αρναούτη: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy! Τι συνέβη; 

Οι δηλώσεις του γνωστού ράπερ για τον Παντελίδη, αλλά και διάφοροι άλλοι χαρακτηρισμοί θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη
Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός με τις δηλώσεις του Sin Boy, ύστερα από τα instastories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Ο γνωστός ράπερ ασχολήθηκε με το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, ενώ χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς «φωτογραφίζοντας» τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου, τις οποίες, ωστόσο, δεν κατονόμασε.

Από την πλευρά της η Μίνα Αρναούτη, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση»

 

Διάβασε ακόμη: Sin Boy για τον Παντελή Παντελίδη: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε» (Βίντεο)

 

Στην ίδια συνέντευξη συνέχισε λέγοντας: «Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακόλουθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει «φωνή» και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο». 

 

Διάβασε επίσης: 

Sin Boy: Πήγε στο Δελφινάριο και είδε τον Σεφερλή να τον μιμείται! (Βίντεο)

 

Sin Boy: Αποθεώθηκε στη συναυλία του στην Πάφο! (Βίντεο)

 

 

Home