Thumbnail

Demi Moore: Φωτογραφήθηκε γυμνή στα 56 της μετά από 30 χρόνια! Demi Moore: Φωτογραφήθηκε γυμνή στα 56 της μετά από 30 χρόνια!

Έδωσε και μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στην οποία μίλησε για το παιδί που έχασε με τον Kutcher, το βιασμό της στα 15 και τη κατάχρηση ναρκωτικών
Αν ρωτήσεις τον πρώτο άντρα που θα συναντήσεις μπροστά σου για την Demi Moore, θα σου πει χωρίς να το πολυσκεφτεί πως είναι μία από τις πιο σέξυ γυναίκες που πέρασαν από τον πλανήτη.

Η ηθοποιός Lena Dunham πέρασε μια εβδομάδα στο σπίτι της Demi Moore και μίλησε μαζί της για τα πάντα.

Εκτός από μια εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφηση, στην οποία η Demi Moore μοιάζει να αψηφά εντελών της έννοια της ηλικίας, έκανε και μια πολύ ειλικρινή συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον εθισμό, και τον γάμο.

damiemoore1

Η 56χρονη ηθοποιός γράφει τα απομνημονεύματά της και σε αυτό το βιβλίο οι αποκαλύψεις που κάνει είναι αν μη τι άλλο σοκαριστικές! 

Στ βιβλίο της με τίτλο "Inside Out", η Moore εξομολογείται ότι ως παιδί ήρθε σε επαφή με τον εθισμό, όταν προσπαθούσε να βγάλει τα χάπια από το στόμα της μητέρας της. Η στιγμή αυτή ήταν και το τέλος της παιδικής της ηλικίας. Αναφέρει ακόμη πως όταν ήταν 15 ετών έπεσε θύμα βιασμού και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε μια καθοδική πορεία στη ζωή της, στην οποία μόνο έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Διάβασε ακόμη:  Ellen DeGeneres: Μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ...

damiemoore2

Η δημοφιλής ηθοποιός χρειάστηκε να δώσει τη δική της μάχη με τη νηφαλιότητα: “ Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να γεννήσω φυσιολογικά, γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε στιγμή. Και με αυτό βίωσα πόνο. Οπότε μέρος της νηφαλιότητας, ήταν ότι δεν ήθελα να χάσω στιγμή από τη ζωή μου, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να πονέσω κάπως”, είπε στην Dunham.

Demi8

Αποκάλυψε μάλιστα και την εγκυμοσύνη της με τον Ashton Kutcher. Όταν ήταν στα 42 της χρόνια και είχε σχέση με τον ηθοποιό, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε. Τότε ήταν έξι μήνες μαζί με τον Ashton, και αυτό ήταν κάτι που τη στιγμάτισε. Μετά την αποβολή, η Moore το έριξε και πάλι στο αλκοόλ, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν.

damiemoore3

Διάβασε ακόμη: Demi Moore: Κάνει flashback από τη νεανική της ηλικία (Φώτο)

Το 2005 η Demi Moore και ο Ashton Kutcher παντρεύτηκαν και προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Μάλιστα σκόπευαν να την ονομάσουν Chaplin Ray. Το 2011 το ζευγάρι χώρισε, μόλις η Demi Moore έμαθε πως εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της.

Για την σχέση της με τον Ashton, η 56χρονη ηθοποιός ανέφερε, πως μαζί του ζούσε τα δεύτερα νιάτα της. Ήταν πολύ καλύτερα, και απ' όταν ήταν 20 χρονών. 

Οι δυο γυναίκες συζήτησαν επίσης για τη γυμνή φωτογράφηση της Moore στο Vanity Fair το 1991 - όταν η Moore ήταν έγκυος. “Ευτυχώς που οι άνθρωποι θυμούνται τη φωτογραφία και όχι το άρθρο”, δήλωσε η ίδια, πιθανόν αναφερόμενη στο γεγονός ότι το άρθρο δεν εκθείαζε την ίδια, αλλά τον τότε σύζυγό της, Bruce Willis.

damiemoore4

Πλέον, η Moore είναι προσγειωμένη. Δουλεύει σε μια νέα σειρά, η οποία θα είναι μεταφορά του δυστοπικού μυθιστορήματος “Θαυμαστός Καινούριος Κόσμος”, ετοιμάζεται για την κυκλοφορία μιας κωμικής ταινίας τρόμου με τίτλο "Corporate Animals" και απολαμβάνει τον αγαπημένο της ρόλο, αυτόν της μητέρας.

Δες την εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφηση που έκανε στα 56 της για το εξώφυλλο του Bazaar:

DemieMoore5

Διάβασε ακόμη: Τι σχέση έχει ο Ashton Kutcher με τον serial killer του Hollywood ...

Πηγή

Home