Thumbnail

Χαμός με το νέο τραγούδι του Sin boy... κυκλοφόρησε στο youtube (βίντεο) Χαμός με το νέο τραγούδι του Sin boy... κυκλοφόρησε στο youtube (βίντεο)

Δεν έχει όρια ο ράπερ! Toν Στέλιο Καζαντζίδη έμεινε να πιάσει στο στόμα του!
Έχει αρχίσει η αλήθεια να μας κουράζει όλη αυτή η αναστάτωση που φέρνει κάθε φορά ο συγκεκριμένος ράπερ. Ο Sin Boy, αυτή τη φορά προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Instagram και αναφερόμενος σε μια παλαιότερη συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη, ενστερνίζεται τα όσα είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής, για τα δικά του τραγούδια και την αντιπαράθεσή του με τις δισκογραφικές.

sinboy

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ @isyourboysinboy, έπιασε στο στόμα του τον Στέλιο Καζαντζίδη και σχολίασε: «Ντρέπομαι που το λέω, ντρέπομαι που τραγουδώ σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι δυνατόν 5.000 τραγούδια μου, να κάνω ζάπινγκ τόσο καιρό και να μην ακούω ούτε ένα στίχο. Και όλα αυτά από μία Εβραία… Με πνίγει το δίκιο, φωνάζω. Γιατί να μη φωνάξω;»

sinboy

Είναι προφανές ότι ο Sin Boy ταυτίζεται με τα όσα είχε πει κάποτε ο μεγάλος Στέλιος Καζαντζίδης σε συνέντευξή του. Μάλιστα, σχολιάζει τη συγκεκριμένη ανάρτηση (δες πιο κάτω) λέγοντας ότι όλη η αλήθεια είναι σε αυτό το βίντεο.

sin

Με αυτό το post, ο ράπερ δίνει συνέχεια στις πολύκροτες αναρτήσεις των τελευταίων ημερών μέσα από τις οποίες δεν δίστασε να επιτεθεί εναντίον του Παντελή Παντελίδη, προσβάλλοντας τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ο Sin Boy ανέβασε μία φωτογραφία του Παντελίδη και έγραψε: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος». 

Μπορεί ο Sin Boy να είναι από τα πιο δημοφιλή άτομα αυτή τη στιγμή (γιατί τραγουδιστή δεν τον λες) αλλά εξίσου δημοφιλής παραμένει και ο Παντελίδης οπότε, όπως ήταν επόμενο, το σχόλιο αυτό προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου. Ασχολήθηκε βέβαια, και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και με τους… Illuminati, οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά συνωμοτούν εναντίον του.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram κατάφερε για ακόμα μία φορά να τραβήξει την προσοχή, ανεβάζοντας ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να καίει τα λεφτά του και να γράφει στη λεζάντα πως ετοιμάζει νέο άλμπουμ καθώς δεν τον σταματά τίποτα.

Διάβασε ακόμη: Sin Boy: Πήγε στο Δελφινάριο και είδε τον Σεφερλή να τον μιμείται ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molis sas gamisw kai h alitheia lampsi etimastite g to kltro album pagkosmios epomeno

A post shared by Poulimenoi Dimosiografoi (@isyourboysinboy) on

Εν τω μεταξύ, με το νέο τραγούδι που ανάρτησε στο youtube γίνεται χαμός! Λέγεται Desole και περιλαμβάνει ηχητικά από την καταστροφή στο Μάτι, την πολιτική («Λεφτά Υπάρχουν», «Μαζί τα φάγαμε» κ.α.) αλλά και απόσπασμα από συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο τραγουδιστής είναι στο ύφος των τελευταίων stories του στο Instagram ενώ καταφέρεται εναντίον του ΑΝΤ1 και των δημοσιογράφων.

Μάλιστα η φωτογραφία που χρησιμοποιεί στο videoclip είναι από την καταστροφή στο Μάτι.

Να σημειωθεί ότι Desole σημαίνει στα γαλλικά συγγνώμη.

Ο ράπερ Sin Boy έγινε γνωστός από το hit του καλοκαιριού «Μama». Κατάφερε να φιγουράρει στα κορυφαία trends του Youtube, ενώ τα τραγούδια του ακούγονται παντού. Το τραγούδι «Mama» έγινε viral, ενώ έχει πάνω από 40 εκατ. views στο Youtube. Παράλληλα, γνώρισε την αποθέωση από τους νεαρούς fans του.

Διάβασε ακόμη: Μίνα Αρναούτη: Θα κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy! Τι συνέβη ...

Το νέο τραγούδι του Sin Boy : 

Διάβασε ακόμη: Sin Boy για τον Παντελή Παντελίδη: «Ο αλκοολικός που εντελώς ...

Πηγή

Home