Thumbnail

Ηθοποιός από το "Γυναίκα χωρίς όνομα" θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς! Ηθοποιός από το "Γυναίκα χωρίς όνομα" θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς!

Δεν άντεξε και το αποκάλυψε! Συγκινητική η ανάρτησή του στο instagram
Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς “Γυναίκα χωρίς όνομα”, ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

O ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι ερωτευμένος με την personal trainer, Βίβιαν Δράκου, και παρόλο που δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή, δεν κρατήθηκε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ότι σύντομα θα γίνει μπαμπάς.

thanasis

Ο λόγος, για τον Θανάση Πατριαρχέα, ο οποίος ανάρτησε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία της συντρόφου του, να φορά το μαγιό της και να ακουμπά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

thanasis

Διάβασε ακόμη: Ποιός πρωταγωνιστής του "Τατουάζ" δήλωσε πως θέλει να παντρευτεί

Στη λεζάντα αυτής της όμορφης ανάρτησης έγραψε: 

"Το τρίτο μέλος της οικογένειάς μας. Ευλογημένος, χαρούμενος και περήφανος! Μικρό μου εύχομαι να είσαι υγιές και με ένα μόνιμο χαμόγελο αντίδοτο σε όλα τα κακά τούτου του κόσμου. Σ' αγαπώ όσο τίποτα κι ας μη σ' έχω γνωρίσει ακόμα". 

thanasis2

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό, έχουν αρχίσει να μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια της Αθήνας, και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Διάβασε ακόμη: Άλκηστις Παυλίδου: Συγκινεί μιλώντας για την κόρη της Κύνθια ...

thanasis1

Διάβασε ακόμη: Κύπριοι ηθοποιοί πετυχημένης σειράς του Alpha Κύπρου είναι ...

Πηγή

Home