Thumbnail

Μια σειρά που θα εστιάζει στο διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνας Μια σειρά που θα εστιάζει στο διαζύγιο του πρίγκιπα Κάρολου και της Νταϊάνας

Η συνέχεια της πετυχημένης πρώτης σεζόν του Feud
O σκηνοθέτης/παραγωγός/σεναριογράφος Ryan Murphy αγαπά τις anthology σειρές. Μετά την πρώτη πετυχημένη σεζόν του Feud που εστίασε στη θρυλική και μακροχόνια κόντρα μεταξύ της Bette Davis και της Joan Crawford, πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν. Αυτή τη φορά, θα φέρει στην επιφάνεια τη σχέση του Κάρολου και της Νταϊάνας, ειδικότερα από την περίοδο που ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους μέχρι και τον θάνατο της, το 1997.

“Η ιστορία θα ξεκινάει κυριολεκτικά με τους πρωταγωνιστές να υπογράφουν έγγραφα διαζυγίου”, δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Ryan Murphy. Μπορεί το θέμα να έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν, αλλά αναμφίβολα έχει πολλές διαφορετικές πτυχές και δεν εξαντλείται τόσο εύκολα, ακόμη και αν έχουν περάσει 23 χρόνια. 

Καρολος Νταιανα

Η σειρά δεν έχει ακόμη καθορισμένη ημερομηνία προβολής, αλλά ο Murphy υποσχέθηκε πως μέσα στο 2018 θα το δούμε στις οθόνες μας. Μέχρι τότε, θα απολαμβάνουμε το Pose και το American Horror Story, ενώ οι πιο hardcore από εμάς, επαναλήψεις του πολυαγαπημένου The Crown. 

Κάρολος Νταϊανα

Καρολος Νταιανα

Πηγή: www.savoirville.gr 

Home