Thumbnail

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε μια αυθόρμητη και ειλικρινή συνέντευξη (βίντεο) Η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε μια αυθόρμητη και ειλικρινή συνέντευξη (βίντεο)

Μας υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής της και εξομολογείται πόσο διαφοροποιήθηκε η καθημερινότητά της τον τελευταίο χρόνο
Μια κουβέντα μαζί με τη Χριστιάνα είναι πάντα απολαυστική. Και αυτό γιατί στα τόσα χρόνια που τη ξέρω, απαντά αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, χωρίς να φιλτράρει αυτό που θα πει.

Είχα να τη συναντήσω σχεδόν έναν χρόνο. Την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί ήταν λίγο μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Εφραίμ. Ήταν έγκυος και αδημονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Τότε, δεν είχαν αποφασίσει ακόμη ποιο όνομα θα της έδιναν, ενώ η Χριστιάνα ανησυχούσε μεταξύ σοβαρού και αστείου, ξέροντας τον εαυτό της, πως θα ήταν μια σπαστική μαμά. Έναν χρόνο μετά, η καθημερινότητά της έχει διαφοροποιηθεί πλήρως. Παρά την κούραση που ενδεχομένως έχει, όπως κάθε νέα εργαζόμενη μαμά με ένα βρέφος στο σπίτι, ένα διάπλατο χαμόγελο είναι μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Είναι εμφανές πως η μικρή Μελίνα την έχει κάνει να αισθάνεται πιο πλήρης από ποτέ! 

Στη συνέντευξη που ακολουθεί, η Χριστιάνα αποκαλύπτει πώς είναι τελικά ως μαμά, τις φοβίες που έχει αναπτύξει σε σχέση με την κόρη της, πώς αντιδρά στην ερώτηση του περίγυρου πότε θα κάνει δεύτερο παιδί, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην εκπομπή της "Με αγάπη Χριστιάνα", τη νέα σεζόν και την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Alpha από τον Όμιλο Παπαέλληνα. 

Home