Thumbnail

Η ΕΡΤ θέλει την Τάμτα για την Eurovision του 2019! Η ΕΡΤ θέλει την Τάμτα για την Eurovision του 2019!

Όλο το ρεπορτάζ για την Ελληνική συμμετοχή!
Καινούργια σελίδα φαίνεται να γυρίζει η ΕΡΤ, όσο αφορά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ύστερα από τα τελευταία χρόνια "αποτυχίας" στον θεσμό. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, η ΕΡΤ, φαίνεται να άλλαξε στάση και θέλει διακαώς του χρόνου στο Ισραήλ να στείλει μια δυνατή συμμετοχή. 

Το πρώτο όνομα που ακούγετε έντονα είναι αυτό της Τάμτας, καθώς πιστεύουν πως η εκκεντρική και ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι η ιδανική επιλογή για την Eurovision. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο, η ΕΡΤ μοιάζει να έχει ξεκινήσει από νωρίς τη διαδικασία ανεύρεσης του επόμενου καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και να έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Τάμτα. 

 

Μάλιστα όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Η Τάμτα όντως είναι το επόμενο πρόσωπο το οποίο συζητάει για τη Eurovision. Oι συνεργάτες της θέλουν πάρα πολύ να πάει. Η ίδια είχε προσπαθήσει πριν από δυο χρόνια και είχε στείλει ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο για λόγους ημερομηνίας δεν είχε προλάβει να φτάσει στην ΕΡΤ. Θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της ΕΡΤ, μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την Ελένη Φουρέιρα. Είναι μια πολύ ωραία πρόταση. Το σκέφτεται πολύ σοβαρά η Τάμτα».

Ο δημοσιογράφος μάλιστα συνδύασε την είδηση αυτή με το γεγονός ότι αντί της Ελένης Φουρέιρα, η Τάμτα θα είναι αυτή που θα εμφανιστεί στη σκηνή των Mad Awards με τον φετινό εκπρόσωπο της Τσεχίας. «Τυχαίο ότι θα πάει η Τάμτα;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η ίδια πάντως προσπάθησε να πάει στην Eurovision το 2007 με το τραγούδι "With Love", χωρίς ωστόσο να προκριθεί, ενώ και το 2015 θέλησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον θεσμό. 

Home