Thumbnail

Οι ποδοσφαιριστές που κάνουμε follow και like Οι ποδοσφαιριστές που κάνουμε follow και like

Ποιους θα δούμε φέτος στα γήπεδα της Ρωσίας;
Το ποδόσφαιρο ανέκαθεν προσέφερει θέαμα. Θέαμα στα γήπεδα, στους τηλεοπτικούς δέκτες και πλέον στο Ιnstagram μας. Οι πιο "ενδιαφέρουσες" περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που λαμβάνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, για τα μάτια μας μόνο!

JAMES RODRIGUEZ 

Ο James Rodriguez παίζει στη Bayern Μονάχου (δανεικός από τη Real), αλλά στο Mundial θα τον δούμε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, την Κολομβία. Γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1991, 27 χρόνων, ζώδιο Καρκίνος, ύψος 1.80 και βάρος 78 κιλά. Το κοριτσόπουλα τρελαίνονται για την εμφάνισή του και τα αγόρια γιατί είναι έξυπνος και γρήγορος παίχτης. Από τους καλύτερους μέσους που υπάρχουν.

 

NEYMAR

 

Máximo respeito por ti ídolo @romariofaria

A post shared by Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) on

Ο Neymar Jr. θεωρείται ο πιο στυλάτος αθλητής του κόσμου. Βραζιλιάνος, γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1992 (Υδροχόος), έχει ύψος 1.75 και είναι από τους πιο πλούσιους ποδοσφαιριστές του κόσμου. 

 

ZLATAN IBRAHIMOVIC 

 

Natural born animal

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Παίζει, δεν παίζει, ένας είναι ο Zlatan Ibrahimović. Το βαρύ πυροβολικό της Σουηδίας. Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1981 (Ζυγός, 37 ετών), ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων ετών, με απαράμιλλη τεχνική και εντυπωσιακό στιλ παιχνιδιού. Ένα άλλο προσόν του Σουηδού, είναι η ικανότητά του να σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο. Ύψος: 1,95 – Βάρος: 95 kg… ε, όταν λέω βαρύ πυροβολικό, το εννοώ!

 

SERGIO RAMOS 

 

#Russia2018 mood. ????? #VamosEspaña

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Μπορεί να είναι πια παντρεμένος και με τρία παιδιά, μπορεί να είναι ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας, αλλά όλες θυμούνται όταν πρωτοξεκίναγε τις σκανταλιές και τις αλητείες του. Παίζει κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1986 (32 και Κριός), έχει ύψος 1,84 και ζυγίζει 82 κιλά. Παλιά τον έλεγαν «Ο sexy αλήτης», τώρα τον λένε… «κυριλέ- αλήτης». 

 

MATS HUMMELS

Γεννήθηκε στο Μπέργκις Γκλάντμπαχ στις 16 Δεκεμβρίου του 1988 (Τοξότης- 30 ετών). Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Bayern και πολύ γρήγορα έγινε περιζήτητος. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Μπουντεσλίγκα. Στις 10 Μαΐου του 2016 επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, τη Bayern Μονάχου έναντι 38.000.000 ευρώ. Έχει ύψος 1.91 και βάρος 90 κιλά.

 

GERARD PIQUE

 

Comiendo oreja... @shakira

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Ο ψηλός του ισπανικού ποδοσφαίρου (1.94 είναι), έχει φανατικούς υποστηρικτές άντρες και γυναίκες. Γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1987 (Υδροχόος και 31 ετών) και παίζει άμυνα. Είναι βέρος Καταλανός- Barcelona– παντρεμένος με τη Shakira, με την οποία έχουν 2 αγοράκια.

 

OLIVIER GIROUD 

OLIVIER GIROUD 

Τον θεωρούν από τους πιο προκλητικούς άντρες όλων των εποχών. Ωραίος, αλλά και sexy, παίζει επιθετικός στην Arsenal και την εθνική Γαλλίας. Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1986 (32 ετών και Ζυγός) και έχει ύψος 1.92. Όταν είχαν φωτογραφηθεί ημίγυμνοι για ένα ημερολόγιο για φιλανθρωπικό σκοπό, ήταν ο μόνος που τα έδειξε όλα. Από τότε, μας έχει μείνει αξέχαστος.

 

CRISTIANO RONALDO 

 

Double trouble ?@cr7underwear

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Δεν θέλει και πολλές συστάσεις, όλοι κάτι ξέρουμε από το παρελθόν και το παρών του. Κορυφαίος όχι μόνο της Real Madrid, αλλά και όλου του κόσμου. Και απίστευτα πλούσιος. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 (33 χρόνων και Υδροχόος). Έχει ύψος 1.87 και βάρος 84 κιλά. Παίζει επιθετικός στη Real και την Εθνική Πορτογαλίας.

 

CLAUDIO MARCHISIO

 

 

Here I am ?? #tokyo #fan #surprise #MC8

A post shared by Claudio Marchisio (@marchisiocla8) on

Λένε ότι όταν τον δεις από κοντά, σου κόβει την ανάσα. Τόσο ωραίος είναι. Γεννήθηκε την τελευταία ημέρα του ζωδίου του Αιγόκερου – συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου, το 1986 (32 χρόνων). Έχει ύψος 1.8, είναι παντρεμένος με 2 παιδιά και παίζει μέσος στη Juventus. Έχει και συμβόλαιο με τη Hugo Boss για να διαφημίζει τις κολόνιες της.

 

YANN SOMMER

 

Happy to be a new member of the @iwcwatches_ch family! #IWC #IWCPilot #B_Original

A post shared by Yann Sommer (@ysommer1) on

Τον θέλουν για τα χείλη του, τα μαλλιά του, το χαμόγελο του…. Και ο Ελβετός goalkeeper, το απολαμβάνει. Είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.82 και ζυγίζει 79 κιλά. Το έτερο πάθος του είναι η κουζίνα και η διατροφή. Έχει δικό του blog, γεμάτο από υγιεινές συνταγές. (Όλες τον θέλουν στην κουζίνα τους)! 

 

ANDRE SILVA

 

?✌️

A post shared by André Silva (@andresilva9) on

Πορτογάλος, 22 ετών, 1.85 ύψος, 84 κιλά. Και ενώ όλοι προσέχουν τον megastar Cristiano Ronaldo, ο André Silva σκοπεύει φέτος στο World Cup να μείνει αξέχαστος. Μπορεί να έχει baby-face, αλλά είπαμε είναι Σκορπιός. Πέρσι τον πήρε η Milan έναντι €38 εκατομμύριων. Ronaldo, watch out!

 

EDINSON CAVANI

 

?? #EGY 0-1 #URU ?? #worldcup #EGYURU

A post shared by Edinson Cavani (@cavaniofficial21) on

Λένε ότι έχει το λιγότερο δυνατόν λίπος στο σώμα του, και αν τον δείτε χωρίς φανέλα, ναι έχει! Είναι «φέτες» ο άνθρωπος. Γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου (Υδροχόος) 1987. Έχει ύψος 1.84 και είναι top scorer της Ουρουγουάης.

 

NACER CHADLI

 

??????#belgianreddevils

A post shared by Nacer Chadli (@nc22back) on

Από την ομάδα του Βελγίου «ψάρεψαν» τον Nacer Chadli, που είναι Λέων (2 Αυγούστου 1989), έχει ύψος 1.87 και ζυγίζει 85 κιλά. Το 2014 πόζαρε σχεδόν γυμνός για το βρετανικό Cosmopolitan, και έκτοτε όλες είναι στα πατώματα για χάρη του. Λένε μάλιστα πως είναι ο ωραιότερος του φετινού World Cup.

 

MARCO REUS

 

Let’s go! ???⚽️

A post shared by Marco Reus (@marcinho11) on

Είναι ένας από τους πιο έξυπνους – μέσα στο γήπεδο- ποδοσφαιριστές του κόσμου. Παίζοντας στη Borussia Dortmund έδειχνε τον ταλέντο του σε κάθε ματς. Βέρος Γερμανός, γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1989 (29 χρόνων – Δίδυμος), 1.8 ύψος και 75 κιλά.

 

Πηγή

Home