Thumbnail

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την κόρη τους Ελένη (Βίντεο) Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Παντρεύτηκαν με παρανυφάκι την κόρη τους Ελένη (Βίντεο)

Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν από λίγη ώρα ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. 

Το Μυστήριο του γάμου επισφράγισε την πολυετή σχέση του ζευγαριού, που είχε στο πλευρό του, τον πρώτο καρπό του έρωτα του, την κόρη τους Ελένη. 

Ενώπιον 350 καλεσμένων, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά, που ήταν και ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων. Το Μυστήριο ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τις οκτώ απόψε, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. 

Η Υβόννη Μπόσνιακ έφτασε στο κτήμα, μέσα στο λευκό εξώπλατο με λεπτό τιραντάκι νυφικό της. Το μπούστο τονίζει εξαιρετικά το στήθος, ενώ ρομαντικό τόνο δίνει το μακρύ πέπλο που ξεκινά από το κλασικό σινιόν που επίλεξε για τα μαλλιά της. Ο Αντώνης Ρέμος, κινήθηκε σε πιο κλασικές γραμμές, αφού επίλεξε μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν. 

 

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι επιμελήθηκε προσωπικά όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, για να είναι σίγουροι πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, αυτή τη μεγάλη ημέρα της ζωής τους.

Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ από το πάρτι που θα ακολουθήσει θα παρελάσουν καλλιτέχνες που ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους. 

Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Καλεσμένοι είναι επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο». 

Οι υπόλοιποι είναι συνάδελφοι του Ρέμου που διατηρούν στενή φιλική σχέση μαζί του και, σύμφωνα με όλα όσα διαρρέουν, θα τραγουδήσουν όλοι στην τεράστια σκηνή που στήθηκε ειδικά για τη βραδιά. Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του είναι η παρουσία του Eros Ramazzotti, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

 

Home