Thumbnail

Αποκλειστικό: Γνωστή κύπρια τηλεπερσόνα δέχτηκε πρόταση για το «Survivor 3» Αποκλειστικό: Γνωστή κύπρια τηλεπερσόνα δέχτηκε πρόταση για το «Survivor 3»

Το κανάλι και η παραγωγή του reality επιβίωσης διεκδικεί την Κύπρια παρουσιάστρια
O τρίτος κύκλος του επιτυχημένου reality επιβίωσης «Survivor» επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας και η παραγωγή βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών.

Τόσο το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ όσο και ο τούρκος παραγωγός βρίσκονται σε συζητήσεις για το reality ενώ τα γνωστά ονόματα που θα κληθούν να  συμμετάσχουν άρχισαν ήδη να πέφτουν στο τραπέζι.

Εκτός από τις αιτήσεις συμμετοχών για το κοινό, στο Survivor 3 θα δούμε και φέτος γνωστά ονόματα και celebrities από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MyLife ανάμεσα στα ονόματα που δέχτηκαν πρόταση να πάρουν μέρος Survivor 3 είναι και αυτό της Κάλιας Ελευθερίου.

Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια και Influencer από την Κύπρο φαίνεται να ενθουσίασε τους ιθύνοντες του σταθμού μιας και η ίδια το τελευταίο διάστημα «ανήκει» στο δυναμικό του ΣΚΑΙ αφού συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη αλλά και τον Γιάννη Δρυμωνάκο ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2.

Αν τελικά οι δυο πλευρές τα βρουν μεταξύ τους και πέσουν οι οριστικές υπογραφές θα δούμε την Κάλια Ελευθερίου να ετοιμάζει βαλίτσες για τον  Άγιο Δομίνικο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θαλασσόλυκοι: Γίναμε εξώφυλλο! @downtownmaggr

A post shared by Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concept: Still in summer mood! #radissonblularnaca

A post shared by Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο Ιστιοπλοικό: Έχεις ξαπλώσει ποτέ πάνω σε αιώρα; ?

A post shared by Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) on

Διαβάστε επίσης 

Έφθασαν στην Κύπρο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton (Φώτο)

Εβελίνα Σκίτσκο: Έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις στο GNTM (Φώτο)

Εσπευσμένα στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια (Φώτο)

Home