Thumbnail

To ξέσπασμα της Ανδριάνας Φιάκα: «Βρήκα παντού πόρτες κλειστές και αδιαφορία!» To ξέσπασμα της Ανδριάνας Φιάκα: «Βρήκα παντού πόρτες κλειστές και αδιαφορία!»

Το μεγάλο παράπονο της Σταρ Κύπρος λίγο πριν τον διαγωνισμό «Miss World 2018»
Η Ανδριάνα Φιάκα ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον 68o πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «Miss World 2018». Ωστόσο, λίγο πριν την αναχώρησή της για το εξωτερικό το μοντέλο παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό στο TVmania όπου μίλησε ανοικτά για όλα όσα την πίκραναν.

Στην συνέντευξή της η ίδια αποκαλύπτει τις κλειστές πόρτες που βρήκε, την αδιαφορία και εξηγεί το πόσο πολύ δυσκολεύτηκε όλο αυτό τον καιρό προκειμένου να καταφέρει να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.

«Βρήκα παντού πόρτες κλειστές και αδιαφορία. Πρόκειται για ένα πολύ υποβαθμισμένο θεσμό στην Κύπρο. Κανείς δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον ή έστω ευαισθησία για την κυπριακή συμμετοχή. Σε όλο αυτό το ταξίδι ήμουν εντελώς μόνη. Πλήρης αδιαφορία από τις αρχές του κράτους, από τα υπουργεία, τον ΚΟΤ κ.τλ. Τα πάντα έγιναν με δικά μου έξοδα εκτός από το εισιτήριο και τη διαμονή μου στη χώρα. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που με στήριξαν» είπε με παράπονο η νεαρή καλλονή και πρόσθεσε…

«Με εγκατέλειψαν σε ένα διαγωνισμό για τον οποίο επιλέχτηκα να εκπροσωπήσω την Κύπρο κι όχι τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πολύ πικραμένη και απογοητευμένη γι’ αυτό τον χειρισμό. Τελικά, είναι πολύ δαπανηρό να εκπροσωπείς τη χώρα σου σ’ ένα διαγωνισμό τέτοιου βεληνεκούς. Έπρεπε, από μόνη μου, να γράψω κάποια σενάρια, να κάνω γυρίσματα, φωτογραφήσεις, βίντεο, δώρα, ρούχα, βίζες, διαφήμιση και τόσα άλλα. Κι όλα αυτά με δικά μου έξοδα».

Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 21:05 στο OMEGA

andriana fiakka

 

andriana fiakka 2

Διαβάστε ακόμα

Σάββας Πούμπουρας: Ρομαντικές στιγμές στη Μαδαγασκάρη με τη σύζυγό του (Φώτο)

Κύπρια τραγουδίστρια μάς δείχνει την… ευλύγιστη πλευρά της!

Φώτης Σεργουλόπουλος: H αποκάλυψη για την ηλικία του και οι αισθητικές επεμβάσεις (Βίντεο)

 

Home