Thumbnail

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στόλισαν το πιο εντυπωσιακό δεντράκι (Φώτο) O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στόλισαν το πιο εντυπωσιακό δεντράκι (Φώτο)

Τα πρώτα Χριστούγεννα του ζευγαριού ως παντρεμένοι
ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο  ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz κι αυτό φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν συχνά.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η καλλονή σύζυγός του μπορεί να διατηρούσαν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο φέτος είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα που θα περάσουν μαζί ως παντρεμένοι μιας και το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Θέλοντας να μπουν στο κλίμα των ημερών, ο Σάκης και η Χριστίνα έκαναν μια υπέροχη διακόσμηση στο σπίτι τους κι αυτό θέλησαν να μας το δείξουν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media.

«Σπίτι μας ήρθαν τα Χριστούγεννα! Τα πρώτα μας ως οικογένεια Τανιμανίδη! Ευχόμαστε όλοι σας να έχετε τις πιο ευτυχισμένες χαρούμενες γιορτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπομπα στην λεζάντα της φωτογραφίας, δείχνοντάς μας το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

σάκης μπόμπα χριστούγεννα

 

σάκης μπόμπα χριστούγεννα

σάκης μπόμπα χριστούγεννα

Διαβαστε ακόμα

Γυμνοί και σε εορταστικό κλίμα οι Έλληνες celebrities (Φώτο)

Shakira: Ένοχη για φοροδιαφυγή ύψους 14,5 δις ευρώ 

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πιο εκκεντρική αλλαγή στην εμφάνισή της (Φώτο)

 

Πηγή

Home