Thumbnail

Είναι Θεός ο Tom Hanks! Έφαγε σε φαστφουντάδικο και κέρασε όλο το μαγαζί (Βίντεο) Είναι Θεός ο Tom Hanks! Έφαγε σε φαστφουντάδικο και κέρασε όλο το μαγαζί (Βίντεο)

Ανέβασε φωτογραφίες με τους θαμώνες... πόσο τέλειος! 
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι ένας από τους πιο λατρεμένους ηθοποιούς στον κόσμο, καθώς πέρα από το υποκριτικό του ταλέντο, έδειξε πολλές φορές πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. 

Ο Tom Hanks και η σύζυγος του Rita Wilson, βρέθηκαν σε εστιατόριο fast food στην Καλιφόρνια για να φάνε. Εκεί, απόλαυσαν το γεύμα τους και φωτογραφήθηκαν με όποιον τους το ζητούσε. Στο τέλος ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κέρασε όλο το μαγαζί, πληρώνοντας τα γεύματα τους.

Ένας θαμώνας δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram: «Είναι τόσο καλός τύπος και βγάζει φωτογραφίες με όλους... Μας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα. Πήγα εκεί και μίλησα με τη γυναίκα του τη Rita, ενώ εκείνος έβγαζε φωτογραφίες με τον κόσμο». 

Κάποιος άλλος έγραψε: «Είχα την τιμή να γνωρίσω τον ένα και μοναδικό Tom Hanks και την υπέροχη γυναίκα του Rita Wilson! Οι πιο cool άνθρωποι που έχω γνωρίσει». 

Η είδηση και οι φωτογραφίες έχουν κάνει τον γύρω του Διαδικτύου και όλοι μιλούν για το πόσο ταπεινός είναι ο Tom Hanks.

Δες τις αναρτήσεις:

 

Διάβασε επίσης:

Θύμα απάτης ο Tom Hanks στην Ελλάδα

Οι 15 πιο πλούσιοι ηθοποιοί όλων των εποχών

 

 

 

Home