Thumbnail

Συγκινεί η Γιώτα Κουφαλίδου: «Εύχομαι κάθε αστέρι που πέφτει να είναι και μια ευχή» (Φώτο) Συγκινεί η Γιώτα Κουφαλίδου: «Εύχομαι κάθε αστέρι που πέφτει να είναι και μια ευχή» (Φώτο)

Το μήνυμα της για τα Χριστούγεννα
Με δύο γλυκιές φωτογραφίες του γιου της, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους για τα Χριστούγεννα. 

Η Γιώτα Κουφαλίδου φέτος τις γιορτές, θα τις περάσει αγκαλιά με τον σύζυγο της Στέλιο Έλληνα και τον μονάκριβο τους γιο Βασίλη, που πλέον μεγάλωσε και είναι σε θέση να καταλάβει το νόημα των ημερών.

Η ίδια στη λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι κάθε αστέρι που πέφτει να είναι και μια ευχή. Ας γίνουν όλες πραγματικότητα αυτή τη χρονιά για όλα τα παιδάκια του κόσμου Καλά Χριστούγεννα εύχομαι στην οικογένειά σας και των αγγέλων οι ψαλμοί τραγούδια στην καρδιά σας. Ο νέος χρόνος που έρχεται υγεία να σας χαρίσει με γέλιο, αγάπη και χαρά, το σπίτι να γεμίσει». 

Εμείς ευχόμαστε το 2019 να την βρει με υγεία και να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα που εμφανίστηκε στην υγειά της! 

Δες την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εύχομαι κάθε αστέρι που πέφτει να είναι και μια ευχή ⭐️❤️Ας γίνουν όλες πραγματικότητα αυτή τη χρονιά❤️ για όλα τα παιδάκια του κόσμου ❤️?? Καλά Χριστούγεννα εύχομαι στην οικογένειά σας και των αγγέλων οι ψαλμοί τραγούδια στην καρδιά σας ? Ο νέος χρόνος που έρχεται υγεία να σας χαρίσει με γέλιο, αγάπη και χαρά, το σπίτι να γεμίσει??❤️? #photooftheday #christmas #love #health #happiness #newshoes? #style #fashion #lovepablosky #vasilisworld @pabloskyshoes @pabloskycyprus @thekidshoescy @topretailcy @ilovemommy.com.cy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiota k ? (@yiotakoufalidou) στις

 

Διάβασε επίσης:

Δύσκολες ώρες για τη Γιώτα Κουφαλίδου! Η περιπέτεια υγείας και η εισαγωγή στο νοσοκομείο (Φώτο)

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί με το βίντεο της για τους καρκινοπαθείς! (Βίντεο)

 

 

Home