Thumbnail

Το συγκινητικό μήνυμα Κύπριας τραγουδίστριας για τον χαμό του αδερφού της (Φώτο) Το συγκινητικό μήνυμα Κύπριας τραγουδίστριας για τον χαμό του αδερφού της (Φώτο)

«Το 2018 ήταν ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου»
Με ένα σπαρακτικό μήνυμα και μια φωτογραφία στο Facebook η Κύπρια τραγουδίστρια, Χριστοδούλα Τσαγγαρά θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της για τη χρονιά που φεύγει.

Η νεαρή τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό show, «The voice» έχασε τον 16χρονο αδερφό της πριν από μερικούς μήνες σε θανατηφόρο ατύχημα στην Πάφο.

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Χριστοδούλα Τσαγγαρά ραγίζει καρδιές και συγκινεί, κάνοντας αναφορά στο περιστατικό που σημάδεψε την χρονιά που φεύγει.

«Το 2018 ήταν ο χειρότερος και ο πιο δύσκολος χρόνος της ζωής μου γιατί πήρε μακριά μου ένα από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους.. το μονάκριβο αδερφό μου, τον πρωταθλητή μου, την αδυναμία μου.. Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία του 2018 και τελευταία μαζί με τον Νεόφυτο μου από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση... Εύχομαι λοιπόν σε όλο τον κόσμο το 2019 να φέρει Υγεία και χαρά και όχι άλλο πόνο και θλίψη...!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

the voive

Διαβάστε ακόμα

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η Βόλτα της στην Λεμεσό με τη μικρή Μελίνα (Φώτο)

Η Άντρεα Κυριάκου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της (Βίντεο)

Μαίρη Συνατσάκη: H πρώτη ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο (Φώτο)

 

Home