Thumbnail

Σταύρος Μαλάς: Παίρνει θέση στην "κόντρα" Μιχαηλίδου Καδή - Τρύφωνος! (Φώτο) Σταύρος Μαλάς: Παίρνει θέση στην "κόντρα" Μιχαηλίδου Καδή - Τρύφωνος! (Φώτο)

Σκληρά λόγια από τον πολιτικό προς τον παρουσιαστή
Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η είδηση για την ανάρτηση της συζύγου του Υπουργού Γεωργίας προς τον παρουσιαστή της εκπομπής "Ο πιο Αδύναμος Κρίκος".

Η Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή, τη Δευτέρα 07/01 μετά την προβολή του επεισοδίου της εκπομπής "Ο πιο Αδύναμος Κρίκος" όπου συμμετείχαν μικρά παιδιά, έδειξε την ενόχληση της σε σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής σε παίκτρια, για το ότι πρέπει όταν μεγαλώσει να λάβει μέρος σε καλλιστεία! 

Ο Τάσος Τρύφωνος ωστόσο, χθες το μεσημέρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ομάδα της εκπομπής "Όλα Καλά" του ΣΙΓΜΑ, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια. 

 

Διάβασε εδώ την απάντηση του Τρύφωνος: Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή: Απαντά στον Τάσο Τρύφωνος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους!  

Θέση στο θέμα, έλαβε και ο πολιτικός Σταύρος Μαλάς με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Το ΡΙΚ, ως κρατικό κανάλι, οφείλει να λάβει μέτρα για την απρεπή, ανόητη και μειωτική συμπεριφορά του δημοσιογράφου Τάσου Τρύφωνος προς δεκάχρονο κοριτσάκι το οποίο συμμετείχε στο πρόγραμμά του».

Πάντως εντύπωση προκαλούν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν επικριτικά το θέμα. 

Δες την ανάρτηση του: 

Διάβασε επίσης:

H σύζυγος του Υπουργού Γεωργίας έκραξε τον Τάσο Τρύφωνος και τον "Αδύναμο Κρίκο" (Φώτο)

 

Home