Thumbnail

Ποια η σχέση της Καλίας Ελευθέριου με τον γιο του νέου ΥΠΑΜ της Ελλάδος; (Φώτο) Ποια η σχέση της Καλίας Ελευθέριου με τον γιο του νέου ΥΠΑΜ της Ελλάδος; (Φώτο)

Δε φαντάζεσαι τι τους συνδέει
Η χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτη εξελίξεις όσο αφορά το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση του Τσίπρα. 

Νέος υπουργός Άμυνας διορίστηκε λίγο μετά, ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, που βιογραφικό του αναφέρει πως έχει δύο γιους, ο ένας μάλιστα ιδιαίτερα γνωστός σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Πρόκειται για τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια, όταν συμμετείχε το 2010 στον πρώτο κύκλο του Master Chef, ενώ μετά τον είδαμε σε αρκετές εκπομπές. 

 

Η τελευταία εκπομπή που συμμετείχε ωστόσο, συμπαρουσίαζε με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου, τους "Θαλασσόλυκους" στον ΣΚΑΙ που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ οι δύο τους έχουν μια πολύ καλή σχέση.

 

 

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ετοιμάζεται να επιστρέψει ως coach των παικτών στον τρίτο κύκλο του Master Chef που ξεκινά σε λίγες ημέρες. 

 

Διάβασε επίσης:

Κάλια Ελευθερίου: Ποιος είναι ο σέξι άντρας που είναι στο πλευρό της; (Φώτο)

Κάλια Ελευθερίου: Τα πέταξε όλα και φωτογραφήθηκε γυμνή! (Φώτο)

 

 

Home