Thumbnail

Κάλια Ελευθερίου: Ποιος είναι ο σέξι άντρας που είναι στο πλευρό της; (Φώτο) Κάλια Ελευθερίου: Ποιος είναι ο σέξι άντρας που είναι στο πλευρό της; (Φώτο)

Βραδινή έξοδος στην Αθήνα. Τι συμβαίνει μεταξύ τους;
Στην Αθήνα ζει πλέον τις τελευταίες βδομάδες, η Κάλια Ελευθερίου, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την ανάγκασαν να μετακομίσει στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Η νεαρή Κύπρια παρουσιάστρια και influencer, το βράδυ του Σαββάτου, 8 Δεκεμβρίου, διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Στην παρέα της βρίσκονταν μεταξύ άλλων η Χαριτίνη Ηλιάδου που γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλια της, ο Γιάννης Δρυμωνάκος που μαζί έκαναν την εκπομπή "Θαλασσόλυκοι", αλλά και ένας γοητευτικός άντρας που κάτι μας θύμισε. 

Διάβασε επίσης: Κάλια Ελευθερίου: Της έκλεψαν την ταυτότητα και το διαβατήριο στην Αθήνα! (Βίντεο) 

 

Αφού κάναμε μια έρευνα, διαπιστώσαμε πως πρόκειται για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, ενώ έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads 1. 

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα τους βλέπουμε συνέχεια μαζί, ενώ μέσα από ένα instastory τους είδαμε να ποζάρουν μαζί, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσά τους.

Λέτε να έχει ερωτευτεί η Κάλια Ελευθερίου; 

Κάλια Ελευθερίου: Μετακόμισε στην Αθήνα! Η νέα επαγγελματική της πρόκληση (Φώτο) 

Κάλια Ελευθερίου: Από την κυπριακή τηλεόραση στους "Θαλασσόλυκους" του ΣΚΑΙ! (Βίντεο) 

Home