Thumbnail

Χαρμόσυνα νέα για τον Ευθύμιο Δίπλαρο! Θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας (Φώτο) Χαρμόσυνα νέα για τον Ευθύμιο Δίπλαρο! Θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας (Φώτο)

Ποιο είναι το φύλο του μωρού; Τι όνομα θα πάρει... Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Για τέταρτη φορά μπαμπάς θα γίνει ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗ.ΣΥ. και βουλευτής Λεμεσού, Ευθύμιος Δίπλαρος, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος!

Τα χαρμόσυνα νέα του ζευγαριού τα ανακοίνωσαν στη νέα εκπομπή του Ανδρέα Δημητρόπουλου και της Γιώτας Δαμιανού, "Περί Ορέξεως", που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή. 

Η εκπομπή με το ερωτευμένο ζευγάρι θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, 20/01, όπου για τις ανάγκες του γυρίσματος οι παρουσιαστές της εκπομπής ταξίδεψαν μέχρι τη Λεμεσό, για να συναντήσουν το ζευγάρι.

 

Αυτό είναι το τρίτο παιδί του ζευγαριού, ενώ ο Ευθύμιος Δίπλαρος έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον 13χρονο σήμερα Νικόλα. Μαζί με τη σύζυγό του Αργυρώ Ροτσίδου απέκτησαν δύο αγοράκια, , τον Κωνσταντίνο που είναι 2,5 ετών και τον Μαρίνο που είναι μόλις 1,5 χρονών.

 

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν το φύλο του μωρού, που θα είναι κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα Άννα! Η μικρή αναμένεται να έρθει στη ζωή τον Μάιο. 

 

Η ομάδα του My Life στέλνει στο ζευγάρι τις πιο θερμές ευχές για τον επικείμενο ερχομό της μικρής. 

 

Διάβασε επίσης:

Η Έμιλυ Γιολίτη αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της ΑΗΚ 

Χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου! Έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον σύντροφο της 

 

Home