Thumbnail

Η διευθύντρια της Vogue Anna Wintour αποθέωσε τον Τσιτσιπά στο Australian Open (Φώτος) Η διευθύντρια της Vogue Anna Wintour αποθέωσε τον Τσιτσιπά στο Australian Open (Φώτος)

Χειροκρότησε τον Έλληνα αθλητή φορώντας τα μαύρα της γυαλιά
Στις κερκίδες του γηπέδου όπου διεξήχθη ο σημερινός ημιτελικός μεταξύ Rafael Nadal και Στέφανου Τσιτσίπα, βρέθηκε και η αυστηρή διευθύντρια της Vogue. 

Η Anna Wintour, βρέθηκε στην Αυστραλία στο πλαίσιο βράβευσης της που έγινε σήμερα στο AO Inspirational Series, μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να τιμήσει τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλες τις πτυχές της ζωής και επίσης να φωτίσει ζητήματα ισότητας των φύλων.

Η στιλάτη διευθύντρια παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα, με νικητή τον Ισπανό τενίστα. 

 

Διάβασε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Το τεράστιο χρηματικό ποσό που θα πάρει για τη νίκη του

 

Φορώντας ένα πολύχρωμο φόρεμα και τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά της, η Anna Wintour παρακολούθησε τον αγώνα με απαράμιλλο ενδιαφέρον, μιας και λατρεύει να παρακολουθεί αγώνες τένις, ενώ ξέρει και η ίδια να παίζει ερασιτεχνικά.  

Η ίδια συνομίλησε με τους αθλητές, ενώ χειροκρότησε τον Nadal για τη νίκη του στον αγώνα. Μάλιστα την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαιρετούσε το πλήθος πριν φύγει για τα αποδυτήρια, φανερά στεναχωρημένος, η ίδια σηκώθηκε και τον χειροκροτούσε. 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δες το album των διακοπών του στην Κύπρο! (Βίντεο)

Συγκλονίζει η γιαγιά του Τσιτσιπά: «Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να τον καμαρώσω…»

 

 

 

Home