Thumbnail

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σούγλη! Έφυγε απ' τη ζωή η μητέρα του (Φώτο) Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σούγλη! Έφυγε απ' τη ζωή η μητέρα του (Φώτο)

Συγκλονίζει με την ανάρτηση του... «Μάνα μου, σε αγαπώ, σε αγαπάμε και μας λείπεις ήδη»
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αγαπημένος παρουσιαστής ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα. 

Η μητέρα του Δημήτρη Σούγλη, Δέσποινα Σούγλη εισήχθη την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο, ύστερα από ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε με την υγεία της, που δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα έφυγε απ' τη ζωή. 

Να σας θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο παρουσιαστής με μια δημόσια ανάρτηση του, προέτρεπε τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν για να ξεπεράσει η μητέρα του, το πρόβλημα υγείας της.

 

Διάβασε επίσης: Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σούγλης: «Σας παρακαλώ θερμά, να προσευχηθείτε μαζί μας…»

 

Ο Δημήτρης Σούγλης με μια ανάρτηση του, ενημέρωσε για τα δυσάρεστα νέα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις προσευχές και τα μηνύματα αγάπης σας. Η αγαπημένη μας μάνα, τελικά κοιμήθηκε, έχοντας στο πρόσωπο της ένα απέραντο χαμόγελο και γαλήνη. Μάνα μου, σε αγαπώ, σε αγαπάμε και μας λείπεις ήδη. Η υπέροχη μορφή σου, όπου κι αν στραφώ, μου γαληνεύει την ψυχή. Έγινε τελικά και σεβόμαστε το θέλημα του Θεού. Ας σε κατατάξει εκ δεξιών του Πατρός Δεσπούλα μου... Δέσποινα μου!

Η κηδεία της μητέρας μας θα τελεστεί την Δευτέρα 28/01/19, η ώρα 3 (15:00) από τον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο (Σφαλαγγιώτισσα). Συλλυπητήρια η οικογένεια θα δεχθεί από τις 2 μέχρι τις 3. Αντί στεφάνων, επιθυμία μας να γίνονται εισφορές στο ίδρυμα Άγιος Στέφανος και στον Σύνδεσμο Ιθάκη».

Δες την ανάρτηση του:

 

Διάβασε επίσης: 

Το 'πε και το 'κανε ο Απόστολος Γκλέτσος! Παραιτήθηκε μετά το «ναι» για τις Πρέσπες (Φώτο)

Σοκάρει ο Πανίκος Πιλάλης: «Την ώρα που η μητέρα μου πέθαινε εγώ πήγαινα σε σκηνή κηδείας» (Βίντεο)

 

 

 

Home