Thumbnail

Λάνθιμος: Συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του στην πρεμιέρα της ταινίας του (Βίντεο) Λάνθιμος: Συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του στην πρεμιέρα της ταινίας του (Βίντεο)

Ο σκηνοθέτης λίγες ώρες μετά την κηδεία συγκλόνισε με όσα ανέφερε
Είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς είναι ο Έλληνας σκηνοθέτης που με την ταινία του "The Favourite", θα βρεθεί ξανά στα Oscar με δέκα υποψηφιότητες.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης ωστόσο, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα όπου χθες έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. Ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αποχαιρετήσει τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή.

Φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Λάνθιμος μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας του, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του. 

 

Διάβασε ακόμη: Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Λάνθιμο: Έχασε τον πατέρα του (Φώτο) 

 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και όλους εκείνους που οργάνωσαν αυτή τη προβολή. Πρέπει να πω ότι είναι μία περίεργη μέρα για μένα σήμερα, γιατί όπως οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε, ήταν η κηδεία του πατέρα μου. Αλλά αν ξέρω κάτι γι’ αυτόν, είναι ότι έζησε τη ζωή του διασκεδάζοντας και περνώντας όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι το τέλος και αυτό θα ήθελα να κάνετε και εσείς σήμερα, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε και να έχετε μία πολύ ωραία βραδιά».

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Όταν ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετούσε τον Σάκη Ρουβά και την Δέσποινα Βανδή (Βίντεο) 

Μαζεύει βραβεία ο Γιώργος Λάνθιμος 

Home