Thumbnail

Έξω φρενών η Victoria Beckham με το νέο ερωτικό ειδύλλιο του γιού της (Φώτο) Έξω φρενών η Victoria Beckham με το νέο ερωτικό ειδύλλιο του γιού της (Φώτο)

Ο λόγος που το διάσημο ζευγάρι δεν θέλει με τίποτα να τα φτιάξει ο Brooklyn με νεαρή τραγουδίστρια
Ο μεγαλύτερος γιός της Victoria και του David Beckham είχε αρκετές σχέσεις μέχρι σήμερα και οι περισσότερες είχαν να κάνουν με διάσημες γυναίκες από τη βιομηχανία του θεάματος.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ένα από τα τελευταία ειδύλλια του νεαρού Brooklyn ήταν αυτό με την Rita Ora.

Οι δυο τους λέγεται πως γνωρίστηκαν το 2017 όταν αυτός ήταν 18 και η τραγουδίστρια 26. Φήμες λένε ότι το ζευγάρι αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα τα όποια ανακάλυψε η μαμά Victoria και έγινε έξω φρενών.

Όπως φημολογείται μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του γιού τους με την Rita Ora, στέλνοντας το γιό τους για σπουδές στη Νέα Υόρκη. 

beckham

Σύμφωνα με πηγές, η μητέρα του δεν ήθελε να παρασυρθεί ο γιος της από την Rita Ora, η οποία είναι και γειτόνισσά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού αγόρασε ένα ακίνητο κοντά στο αρχοντικό τους στο δυτικό Λονδίνο. Το ζευγάρι από ότι φαίνεται συμφώνησε αμοιβαία στο τερματισμό του σύντομου ρομαντισμού τους λόγω των διαφωνιών που εξέφρασαν οι γονείς.

brooklyn

«Ο David ήταν έξαλλος όταν έμαθε για την επικοινωνία του γιου του με την νεαρή τραγουδίστρια ενώ η Victoria ανησυχούσε για την μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θεωρούσε ότι το όλο θέμα ήταν περίεργο», αναφέρει πηγή στη Sun.

ritaora

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο 19χρονος βγαίνει με μια μεγαλύτερη γυναίκα αφού πιο παλιά είχε σχέση με την Madison Beer, την Youtuber Lexi Wood, 29 ετών και πιο πρόσφατα το 21χρονο μοντέλο Hana Cross.

 

Διαβάστε ακόμα

H Lucia Hawley με την θεία, Nicole Kidman σε δημόσια εμφάνιση (Φώτο)

Λάνθιμος: Συγκίνησε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του στην πρεμιέρα της ταινίας του (Βίντεο)

Γιατί το νέο του κούρεμα του Kanye West προκαλεί προβληματισμό;

Πηγή

Home