Thumbnail

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί σε μιούζικαλ (Βίντεο) Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί σε μιούζικαλ (Βίντεο)

Μια παράσταση που αναμένεται να συζητηθεί
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τόσο στο χώρο του θεάτρου όσο και στην τηλεόραση, είτε ως ηθοποιός ή ακόμα και ως παρουσιαστής.

Από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή μετρά περισσότερο από 20 χρόνια στο χώρο της μουσικής, με επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Τώρα, όπως φαίνεται η τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνυπάρξουν σε μια παράσταση που αναμένεται να συζητηθεί.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Φωλιά των ΚούΚου», οι δυο τους θα βρεθούν επί σκηνής αφού ετοιμάζουν ένα μιούζικαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν. Μάλιστα, το εν λόγω project θα φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου δίδυμου, Ρέππα-Παπαθανασίου και θα έχει τον τίτλο «Το δικό μας σινεμά».

Ο Σπύρος και η Δέσποινα θα υποδυθούν ένα ζευγάρι ηθοποιών, το οποίο θα δούμε από το 1955 έως το 1975, τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Μαζί τους θα είναι οι: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Λέχου, Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου, Σύλβια Δεληκούρα, Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα

Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε φωτογραφία του όταν ζύγιζε 103 κιλά (Φώτο)

Το νέο look της Μικαέλας Φωτιάδη: Αποχωρίστηκε το ξανθό (Φώτο)

H γαλλική τηλεόραση υμνεί τον Αντώνη Ρέμο (Βίντεο)

Πηγή

Home