Thumbnail

Πώς εμπλέκεται το όνομα της Πάολας σε υπόθεση απάτης με μάνατζερ «μαϊμού» στην Κύπρο Πώς εμπλέκεται το όνομα της Πάολας σε υπόθεση απάτης με μάνατζερ «μαϊμού» στην Κύπρο

Κατηγορείται ότι εξαπατούσε κατ΄επανάληψη ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και καλλιτέχνες
Μια πρωτόγνωρη υπόθεση εξελίχθηκε στην Κύπρο αυτή τη φορά, με το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας Πάολας να εμπλέκεται σε αυτήν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για μια 30χρονη γυναίκα, η οποία παρουσιαζόταν ως μάνατζερ καλλιτεχνών και εξαπατούσε κατ΄επανάληψη ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και άλλους.

Σε μία από τις καλοστημένες απάτες της φαίνεται ότι εμφανίστηκε ως μάνατζερ της Πάολα, εκπροσωπώντας την σε κέντρο διασκέδασης στην Αγία Νάπα.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η 30χρονη φερόμενη ως μάνατζερ, κάλεσε τηλεφωνικά το μαγαζί για να κάνει κράτηση για δέκα άτομα το βράδυ που θα εμφανιζόταν ένας γνωστός καλλιτέχνης. Ο ιδιοκτήτης είχε ζητήσει ως προκαταβολή 1500 ευρώ.

Η 30χρονη πήγε να κανονίσει την προκαταβολή για το τραπέζι που έκλεισε και έπεισε τον ιδιοκτήτη ότι θα μπορούσε να φέρει την Πάολα στο μαγαζί έναντι 16 χιλιάδων ευρώ για μία νύχτα. Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να φύγει με 5000 ευρώ στο χέρι και την προκαταβολή κερασμένη από το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης μάταια προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της, καθώς εκείνη φαίνεται να πέταξε το κινητό και εξαφανίστηκε.

Η 30χρονη καταδικάστηκε σε 3 χρόνια από το δικαστήριο, ενώ εις βάρος της εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις απάτης.

Διάβασε ακόμα

Η Άντρη Καραντώνη απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης (Φώτο)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δέσποινα Βανδή μαζί σε μιούζικαλ (Βίντεο)

Το νέο look της Μικαέλας Φωτιάδη: Αποχωρίστηκε το ξανθό (Φώτο)

 

Πηγή

Home