Thumbnail

Άκης Πετρετζίκης: Έφτασε το ένα εκατομμύριο followers στο instagram και το γιόρτασε! (Φώτο) Άκης Πετρετζίκης: Έφτασε το ένα εκατομμύριο followers στο instagram και το γιόρτασε! (Φώτο)

Δες πως γιόρτασε την επιτυχία του
Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Ελλαδίτες σεφ, που μετά τη νίκη του στο Master Chef, κατάφερε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο μέσα από τη δουλειά του, όσο και με την προσωπική του ζωή. 

Ο Άκης Πετρετζίκης λατρεύει τα social media όπου καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και stories, κάνοντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έναν από τους πιο ενεργούς και δυνατούς για την Ελλάδα. 

Μάλιστα ο ίδιος κατάφερε και έφτασε το ένα εκατομμύριο followers στο instagram, βάζοντας τον γνωστό σεφ στην κορυφή αφού είναι ο δεύτερος Έλληνας που το καταφέρνει, μετά τον Ανδρέα Γεωργίου. 

Ο Άκης Πετρετζίκης φρόντισε να το γιορτάσει, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνουν. 

Δες την ανάρτηση του: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η φωτογραφία τα λέει όλα!?1.000.000 followers στο #Instagram!?Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος νιώθω αυτή τη στιγμή! Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας αγαπώ τόσο πολύ!❤ This photo says it all!?1.000.000 followers on #Instagram!?You cannot imagine how happy I am right now! Thank you all so much, love you guys!❤ #1M #one #million #followers #thankyou #iloveyou #greek #chef #yummy #delicious #recipes #instafood #foodstagram #instacooking #foodie #homemade #droolclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Είναι οριστικό! Χώρισαν Ακης Πετρετζίκης και Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου (Φώτο)

Η Ilia Leya είναι η Ελληνίδα Kim Kardashian (Βίντεο)

 

 

Home