Thumbnail

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί η φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου (Φώτο) Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί η φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου (Φώτο)

Φανερά ταλαιπωρημένη χαμογελά με αισιοδοξία για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, που γιορτάζεται σήμερα 4 Φεβρουαρίου, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. 

Η Γιώτα Κουφαλίδου, όπως έγινε γνωστό, το τελευταίο διάστημα δίνει θαρραλέα το δικό της αγώνα, για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει. 

Πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, ανεβάζει συχνά instastories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δίνοντας μας το μήνυμα πως είναι δυνατή και γεμάτη θετική ενέργεια. 

Πριν από λίγο ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέβασε τρεις φωτογραφίες στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα. 

Αυτή που μας συγκίνησε ωστόσο, είναι η φωτογραφία της παρουσιάστριας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, που αν και ταλαιπωρημένη χαμογελά στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα, γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν χαμογελάς όλα είναι θετικά».

Περαστικά και γρήγορα στην αγκαλιά των αγαπημένων της ανθρώπων. 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί με το βίντεο της για τους καρκινοπαθείς! (Βίντεο)

Δύσκολες ώρες για τη Γιώτα Κουφαλίδου! Η περιπέτεια υγείας και η εισαγωγή στο νοσοκομείο (Φώτο)

 

 

Home