Thumbnail

Λουκάς Φουρλάς: Οι πρώτες δηλώσεις για την απόλυση της Στέλλας Στυλιανού (Βίντεο) Λουκάς Φουρλάς: Οι πρώτες δηλώσεις για την απόλυση της Στέλλας Στυλιανού (Βίντεο)

«Είναι απάνθρωπο αυτό για μένα…»
Καλεσμένος στην μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Όλα Καλά», βρέθηκε σήμερα ο αγαπημένος δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς. 

Ο ίδιος κλήθηκε από την ομάδα της εκπομπής να αναφερθεί και στην απομάκρυνση της Στέλλας Στυλιανού από το Omega, ύστερα από την ξαφνική της απόλυση χθες το απόγευμα. 

Ο Λουκάς Φουρλάς μίλησε για την πρώην συνεργάτιδα του και φανερά στεναχωρημένος ανέφερε πως: «Μένω στο ότι να μένει ένας άνθρωπος στο δρόμο και μάλιστα ένας δημοσιογράφος που έχει και προσφορά, ένας τεχνικός που τον ξέρουμε για πάρα πολλά χρόνια, μία κοπέλα στο λογιστήριο που μεγαλώσαμε μαζί... Ένας εργαζόμενος, όποιος και να είναι αυτός έχει υποχρεώσεις και πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Δεν μπορεί να μένει από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά χωρίς να ξέρει τους λόγους. Είναι απάνθρωπο αυτό για μένα. Μπορώ να πω ότι ο καλός δεν χάνεται ποτέ, ανοίγουν πόρτες, αλλά το να πηγαίνεις δουλειά την μια ημέρα και να φεύγεις χωρίς δουλειά το μεσημέρι είναι ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει». 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης:

Εκτός Omega η Στέλλα Στυλιανού (Φώτο)

Λουκάς Φουρλάς: Μιλά για τους επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομα του και "κλέβουν" κόσμο! (Βίντεο)

 

Πηγή βίντεο: reporter

 

Home