Thumbnail

Kim Kardashian: Φόρεσε το πιο γυμνό φόρεμα και έκανε δημόσια εμφάνιση (Φώτο) Kim Kardashian: Φόρεσε το πιο γυμνό φόρεμα και έκανε δημόσια εμφάνιση (Φώτο)

Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν άφησε τίποτα στην φαντασία
Ξέρουμε όλοι πως η Kim Kardashian λατρεύει να ασχολούνται μαζί της, γι’ αυτό άλλωστε φροντίζει κάθε φορά να τροφοδοτει τα media με κάθε της εμφάνιση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να έβαλε σαν στόχο και στην πρόσφατη εμφάνισή της στο 5ο ετήσιο Hollywood Beauty Awards που έγινε την Κυριακή.

Η 38χρονη σταρ εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα Thierry Mugler του 1998, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία. Το μαύρο φόρεμά της είχε ένα πολύ ιδιαίτερο κόψιμο στο στήθος, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του να είναι ορατό προς τέρψη των θαυμαστών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prom night @kimkardashian @hollywoodbeautyawards

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Ωστόσο, δεν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, καθώς μόλις και μετά βίας έκρυβε τις ρώγες της ενώ οι λεπτές λωρίδες υφάσματος στο στήθος, το πίεζαν ασφυκτικά προκειμένου να μην γίνει κανένα ατύχημα.

Μάλιστα, οι θαυμαστές της αλλά και οι οπαδοί της στα social media δε φαίνεται να χάρηκαν ιδιαίτερα γι’ αυτή την εμφάνιση της τηλεπερσόνας με τα περισσότερα σχόλια να μην είναι καθόλου κολακευτικά.

Kim Kardashian: Φόρεσε το πιο γυμνό φόρεμα και έκανε δημόσια εμφάνιση (Φώτο)

Διαβάστε ακόμα

Φαίη Σκορδά: Ντύθηκε πριγκίπισσα Έλσα και πήγε σε αποκριάτικο πάρτι με τους γιους της! (Φώτο)

Winnie Harlow: Το διάσημο μοντέλο με την λεύκη ποζάρει στην πιο σέξι εκδοχή της (Φώτο)

Νικολέτα Ράλλη: Το καρφί της στον Γιώργο Μαυρίδη για τις δηλώσεις του! (Βίντεο)

 

Πηγή

 

Home