Thumbnail

Η Courteney Cox παραδέχεται πως δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της από τις πλαστικές (Φώτο) Η Courteney Cox παραδέχεται πως δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της από τις πλαστικές (Φώτο)

H 54χρονη σταρ μιλά για τη σχέση της με τον χρόνο
Η Μόνικα από τα ''Φιλαράκια'' είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε. Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε αρκετές φορές πως ξεκίνησε να επεμβαίνει στο πρόσωπό της από πολύ νωρίς.

Μάλιστα, η αλλαγή που είχε από το ξεκίνημα της έως και σήμερα φαίνεται πως ήταν αρκετά μεγάλη. Η 54χρονη σήμερα, Courteney Cox μιλώντας σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με το χρόνο σχολιάζοντας ότι οι πλαστικές επεμβάσεις σε κάποια στιγμή της είχαν αλλάξει δραματικά την εικόνα της με αποτέλεσμα το να δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Προσπάθησα να είμαι σε επαφή με τον χρόνο με έναν τρόπο που να ήταν κάτι πέρα από συντήρηση. Δεν το συνειδητοποίησα, μέχρι που μια μέρα έκανα, κατά κάποιον τρόπο, ένα βήμα πίσω και είπα ‘Σκατά. Δε μοιάζω με τον εαυτό μου πια. Οπότε τώρα προσπαθώ να αγκαλιάσω το ποια είμαι και το ότι μεγαλώνω με ό,τι μου έδωσε ο Θεός, όχι αυτά που προσπαθούσα να αλλάξω. Τα πράγματα με τα οποία δεν είμαι τόσο άνετη με τον εαυτό μου, είναι πράγματα που συνεχίζω να δουλεύω ώστε να αναπτυχθώ και να αλλάξω».

Η Courteney Cox υποστηρίζει πως σταμάτησε να αναγνωρίζει τον εαυτό της από τις πλαστικές (Φώτο)

Μάλιστα η ηθοποιός σταμάτησε ακόμα και να χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, ενώ συχνά είναι εντελώς άβαφτη, ή ελάχιστα μακιγιαρισμένη. «Το να γερνάς στο Hollywood δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα», έχει πει στο παρελθόν. «Νομίζω ότι υπάρχει μια πίεση για τη διατήρηση της εικόνας σου, όχι μόνο λόγω της φήμης που έχεις κερδίσει, αλλά απλά και μόνο για να μπορείς να είσαι μια εργαζόμενη γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία», πρόσθεσε.

Η Courteney Cox υποστηρίζει πως σταμάτησε να αναγνωρίζει τον εαυτό της από τις πλαστικές (Φώτο)

«Έχω πάρει όμως τα μαθήματα μου. Νομίζω ότι προσπάθησα να συμφιλιωθώ με το πέρασμα του χρόνου, προσπάθησα να κυνηγήσω αυτό που πραγματικά δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Μερικές φορές, στην προσπάθεια αυτή, γυρνάς και βλέπεις τον εαυτό σου και λες 'Ω, Θεέ μου'. Είναι κάτι φριχτό. Έχω κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνω, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι μόνιμο. Πλέον έχω ένα νέο σύνθημα ζωής: 'Άστο ως έχει'».

Διαβάστε ακόμα

Kim Kardashian: Φόρεσε το πιο γυμνό φόρεμα και έκανε δημόσια εμφάνιση (Φώτο)

Οι απίστευτες απαιτήσεις της Αθηνάς Ωνάση για να επισκεφθεί την Ελλάδα (Φώτο)

Παίκτης του πρώτου Survivor τα πέταξε όλα και ποζάρει γυμνός στο κρεβάτι του! (Φώτο)

 

Πηγή

 

Home