Thumbnail

Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα θα πάρει η Δαλάκα μπαίνοντας στο Survivor! (Βίντεο) Δε φαντάζεσαι πόσα χρήματα θα πάρει η Δαλάκα μπαίνοντας στο Survivor! (Βίντεο)

Είναι πάρα πολλά τα μηδενικά... Τα έδωσε όλα ο Τούρκος παραγωγός
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πριν από λίγες ημέρες για την επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor 3. Η Ελληνίδα αθλήτρια που έφτασε πέρσι μέχρι τον τελικό, επιστρέφει για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα. 

Την ανακοίνωση της άφιξης της στον Άγιο Δομίνικο, έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor, αφήνοντας έτσι άφωνους τους παίκτες.

Μάλιστα, ακόμη και ένας Τούρκος παίκτης είπε ότι την γνωρίζει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Ήταν πέρυσι στο Survivor και ξέρω ότι είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 400 μέτρα. Είχα ακούσει ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στους στίβους. Ασχολούμαι πολύ με τον αθλητισμό. Τη ξέρω καλά. Είναι δυνατή και καλή παίκτρια».

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε επιστρέψει κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, έχοντας πάρει μεταγραφή για το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται δεν μπόρεσε να πει «όχι» στη δελεαστική πρόταση που της έγινε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός της πρότεινε 100.000 ευρώ ακόμη κι αν μείνει στο Survivor 3 για μία εβδομάδα, ενώ αν καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, το ποσό μπορεί να διπλασιαστεί και θα φτάσει μέχρι και τις 200.000 ευρώ! 

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Νωρίς το πρωί σήμερα, η Κατερίνα Δαλάκα αναχώρησε από την Αθήνα για τον Άγιο Δομίνικο,  με την αθλήτρια να μίλησε στην κάμερα του "Happy Day". 

Δες το απόσπασμα: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Απόλυτη ανατροπή! Στο Survivor 3 η Κατερίνα Δαλάκα (Βίντεο)

 

Survivor: Έξαλλη η Κύπρια παίκτρια! Επιτέθηκε στον Hikmet από την Τούρκικη ομάδα (Βίντεο)

 

 

Home