Thumbnail

Meghan Markle: Το ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για το baby shower της (Βίντεο) Meghan Markle: Το ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για το baby shower της (Βίντεο)

Η Δούκισσα του Sussex βρέθηκε κοντά στις παλιές της φίλες στην Νέα Υόρκη
Από τότε που η Meghan Markle βρίσκεται σε…ενδιαφέρουσα, όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω της. Και γιατί όχι δηλαδή, δούκισσα είναι αυτή και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο μωρό του Πρίγκιπα Harry.

Κι ενώ η Meghan έχει πάρει σιγά σιγά την τελική ευθεία για τον ερχομό του μωρού της, η ίδια φρόντισε να μην απέχει από την αγαπημένη αμερικάνικη συνήθεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan Markle αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Νέα Υόρκη όπου παρέα με τις κοντινές της φίλες θα περάσει όμορφες χαλαρές στιγμές και θα πραγματοποιήσουν και ένα υπέροχο baby shower εν όψει της εγκυμοσύνης της.

Η σύντομη επίσκεψη στα...πάτρια εδάφη τής έρχεται λίγο πριν από το τριήμερο ταξίδι της ίδιας και του Harry στο Μαρόκο για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για τη στήριξη στην εκπαίδευση και τη χειραφέτηση των νέων.

Μέγκαν Μαρκλ

Άλλωστε, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, η πρώην ηθοποιός και νυν μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν παραλείπει να συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις υποχρεώσεις.

 

Διαβάστε ακόμα

Η Meghan Markle μιλά για την εγκυμοσύνη της

Meghan Markle: Μάθαμε πότε γεννάει η Δούκισσα του Sussex! (Φώτος)

Η αντίδραση της Meghan Markle όταν ένιωσε το μωρό της να κλωτσά (Βίντεο)

 

Home