Thumbnail

Οι παρουσιαστές των Όσκαρ που έγραψαν ιστορία (Βίντεο) Οι παρουσιαστές των Όσκαρ που έγραψαν ιστορία (Βίντεο)

H λίστα με τους 5 οικοδεσπότες που ξεχώρισαν στην ιστορία των Βραβείων
Σήμερα Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν για 91η φορά τα βραβεία Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας κινηματογράφου, όπου θα απονεμηθούν τα χρυσά αγαλματίδια στα πρόσωπα που ξεχώρισαν στην μεγάλη οθόνη τη χρονιά που πέρασε.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην ετήσια γιορτή του κινηματογράφου την οποία παρακολουθούν κάθε χρόνο εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο μιας και αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πιο λαμπερό γεγονός της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: Η ιστορία των Όσκαρ

Ένα από τα χαρακτηριστικά των βραβείων είναι φυσικά και τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τον ρόλο του οικοδεσπότη. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές οι παρουσιαστές καταφέρνουν είτε να επισκιάσουν τους σταρ της μεγάλης οθόνης ή ακόμα και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με το χιούμορ και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν επί σκηνής.

Διαβάστε ακόμα: Οι Queen ζωντανά στη σκηνή των φετινών Βραβείων Όσκαρ 

Με αφορμή λοιπόν τα φετινά βραβεία που θα πραγματοποιηθούν απόψε στο Los Angeles, και δεδομένου ότι έχει προηγηθεί ένα ολόκληρο μπέρδεμα αναφορικά με το ποιός θα παρουσιάσει τα Όσκαρ του 2019, εμείς θυμόμαστε τους ήρωες προηγούμενων τελετών που κατάφεραν να κάνουν ακόμα πιο απολαυστική και ψυχαγωγική τη βραδιά με όπλο το ταλέντο και το χιούμορ τους.

Ellen De Generes (2014)

Πρώτη και καλύτερη η Ellen η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις. Παρόλο που βρέθηκε στην αντίστοιχη θέση και το 2007, ωστόσο κατάφερε με το μοναδικό της χιούμορ να δώσει μια ανάλαφρη νότα στα βραβεία στην τελευταία της εμφάνιση. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει την πιο επική selfie που βγήκε ποτέ στην οποία πόζαραν μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο. 

Neil Patrick Harris (2015)

Ο πολυτάλαντος Neil Patrick Harris έφερε έναν αέρα από τα θεατρικά Tonys στη σκηνή των Oscars. Χόρεψε, τραγούδησε και έκανε τις “προβλέψεις” του για τους νικητές. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να βγει στη σκηνή ακόμα και με το εσώρουχό του. 

Hugh Jackman (2009)

Με όπλο την Χάρη, την γοητεία και το ταλέντο του ο Hugh Jackman έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση των Βραβείων το 2009. Με λίγα λόγια, ο φωτογενής Hugh Jackman ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η τελετή.

Whoopi Goldberg (1994, 1996, 1999, 2002)

Μία από τις ασυναγώνιστα πιο cool παρουσίες που ξεχώρισαν στο ρόλο του οικοδεσπότη, είναι αναμφίβολα αυτή της Whoopi Goldberg. Την πρώτη φορά που ανέλαβε να παρουσιάσει τα βραβεία Όσκαρ ήταν το 1994 και μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη φορά στην ιστορία που ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας μια Αφροαμερικανίδα. Απ’ ό,τι φάνηκε η Whoopi έκανε πολύ καλή δουλειά, αφού επανήλθε δριμύτερη, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές, με αποκορύφωμα την τελετή του 2002, καταφέρνοντας με το άκρως καυστικό της χιούμορ να κερδίσει το αβίαστο γέλιο του κοινού.

 

David Latterman (1995)

Ο David Letterman εμφανίστηκε ως παρουσιαστής στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 1995. Ο απολαυστικός διάλογος ανάμεσα σε Oprah Winfrey και Uma Thurman σκόρπισε αβίαστα γέλιο στο κοινό.

Διαβάστε ακόμα

Θα έχουν τελικά παρουσιαστή τα φετινά Όσκαρ (Φώτο)

Όσκαρ 2019: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων

Home