Thumbnail

H Lady Gaga και ο Bradley Cooper μάγεψαν το κοινό στα Όσκαρ (Βίντεο) H Lady Gaga και ο Bradley Cooper μάγεψαν το κοινό στα Όσκαρ (Βίντεο)

Η ερμηνεία τους επί σκηνής που έκλεψε τις εντυπώσεις
Η βραδιά των Βραβείων Όσκαρ είχε πολλές εκπλήξεις όπως και κάθε φορά. Ανάμεσα στα highlight της 91ης τελετής ήταν και η εμφάνιση του ωραιότερου κινηματογραφικού ζευγαριού τον τελευταίο καιρό.

Ο λόγος για την Lady Gaga και τον Bradley Cooper οι οποίοι  σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά του Dolby Theater και ανέβηκαν στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμα: Όσκαρ 2019: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

Η εκκεντρική σταρ και ο γοητευτικός ηθοποιός έκαναν πράξη την πολυαναμενόμενη κοινή τους εμφάνιση στα Βραβεία της Ακαδημίας, όπου τραγούδησαν το “Shallow” από το A Star Is Born, ταινία στην οποία φυσικά και πρωταγωνιστούν.

όσκαρ

Η Gaga έκατσε πίσω από το πιάνο, ενώ ο Cooper, πήρε ένα σκαμνί και τραγουδούσε εκεί, πριν πάρει θέση δίπλα από την διάσημη τραγουδίστρια στο πιάνο. 

Διαβάστε ακόμα: Στο κόκκινο χαλί των Oscars!

Τελείωσαν την ερμηνεία τους, τραγουδώντας μάγουλο με μάγουλο, καθώς οι κάμερες έκαναν μία βόλτα 360 μοιρών στη σκηνή, με το event να κλείνει με τους δυο πρωταγωνιστές να κοιτάζονται στα μάτια. Η χημεία της Gaga και του Cooper ήταν φανερή καθώς χαμογελούσαν και αγκαλιάζονταν, καθώς περπατούσαν από τη σκηνή. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι "Shallow'' απέσπασε βραβείο Όσκαρ.

 

 

 

Πηγή 

Home