Thumbnail

Στο κόκκινο χαλί των Oscars! Στο κόκκινο χαλί των Oscars!

Ψηφίσαμε τις πιο καλοντυμένες σταρ της βραδιάς
Η Lady Gaga σαν σύγχρονη Audrey Hepburn, η Jennifer Lopez με φόρεμα ντισκομπάλα, η Irina Shayk στο πλευρό του Bradley Cooper και η μελαχρινή Charlize Theron έκαναν τα φλας ν' αστράψουν.

Μπορεί παραδοσιακά οι διάσημες κυρίες των Oscars να μας έχουν συνηθίσει σε πιο... κλασσικές εμφανίσεις, σε βαθμό μάλιστα που συνήθως μας έκαναν να βαριόμαστε από τα πρώτα κιόλας λεπτά όση περιέργεια κι αν είχαμε να δούμε τι φόρεσαν την μεγάλη βραδιά. Κι όμως, αυτή τη φορά, οι στιλιστικές επιλογές στο κόκκινο χαλί όχι μόνο μας κράτησαν ξάγρυπνες, αλλά μας χάρισαν μια σειρά από chic σύνολα που μας έκαναν να παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα από το πρώτο λεπτό της προβολής και να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο look που θα περάσει από μπροστά μας. 

Ποιές όμως ήταν οι χολιγουντιανές σταρ που κέρδισαν το ''χρυσό αγαλματίδιο'' του στυλ;

Διαβάστε ακόμα: Όσκαρ 2019: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς 

Lady Gaga

Lady Gaga Oscars 2019

Ως σύγχρονη Audrey Hepburn βγαλμένη από το Breakfast At Tiffany's η Lady εμφανίστηκε με μαύρη τουαλέτα Alexander McQueen και μαλλιά μαζεμένα προς τα πάνω για να τονίσει το 128 καρατίων διαμαντένιο κολιέ από τα Tiffany's που φόρεσε στον λαιμό της.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Oscars 2019

H JLo δεν έκανε εκπτώσεις στην λάμψη και με μια τουαλέτα με την υπογραφή του Tom Ford με καθρέφτες σε μωσαϊκό σχέδιο σαν ντισκομπάλα ήταν η επιτομή του γκλάμουρ. 

Gemma Chan

Gemma Chan Oscars 2019

Με ένα φούξια gown με ψηλή λαιμόκοψη από την couture συλλογή του οίκου Valentino, η πρωταγωνίστρια του Crazy Rich Asians απέδειξε ότι είναι ένα ανερχόμενο fashion icon του Hollywood.

Emma Stone

Emma Stone Oscars 2019

H Emma Stone με μια υπέροχη δημιουργία Louis Vuitton ''αντανακλούσε'' γαλλική φινέτσα.

Charlize Theron

Charlize Theron Oscars 2019

Η χολιγουντιανή σταρ έκανε την έκπληξη με ένα fresh μελαχρινό καρέ hair look και μια τουαλέτα με ανοιχτή πλάτη του οίκου Dior.

Regina King

Regina King

Με μια custom made τουαλέτα Oscar de la Renta ήταν από τις λίγες που επέλεξαν το λευκό χρώμα για την βραδιά.

Ashley Graham

Ashley Graham Oscars 2019

Η πρώτη εμφάνιση του διάσημου μοντέλου στα Oscars έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Zac Posen.

Lucy Boynton - Rami Malek

Lucy Boynton Rami Malek Oscars 2019

Το ζευγάρι στη ζωή και στην μεγάλη οθόνη έδωσε ένα ρετρό αέρα στη βραδιά με την εμφάνισή του, εκείνη με Rodarte και εκείνος με Yves Saint Laurent.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson oscars 2019

Η ηθοποιός ''παραβίασε'' τον κανόνα με κατακόκκινο φόρεμα Elie Saab στο κόκκινο χαλί και έδειχνε υπέροχη.

Bradley Cooper - Irina Shayk

Bradley Cooper Irina Shayk Oscars 2019

Πόση ομορφιά! Ο Bradley με κουστούμι Tom Ford και η Irina με τουαλέτα Burberry, δεν μας άφησαν κυριολεκτικά να πάρουμε από πάνω τους το βλέμμα μας.

Emilia Clarke

Emilia Clarke Oscars 2019

Κι ενώ ανυπομονούμε για την έναρξη της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η Khaleesi κάνει μια εμφάνιση με Balmain στο κόκκινο χαλί των Oscars.

Kacey Musgraves

Lacey Musgraves

Σαν ροζ μπομπονιέρα με Giambattista Valli Couture, η ποπ σταρ και κάτοχος Grammy, μπορεί να έδωσε ''τροφή'' στο Twitter με την επιλογή της, όμως κέρδισε τον κόσμο της μόδας.

Jason Momoa - Lisa Bonet 

Jason Momoa Lisa Bonet Oscars 2019

Το πιο εναλλακτικό και σε εμάς πιο αγαπημένο μποέμ ζευγάρι με την παρουσία του μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Η Bonet επέλεξε ένα φόρεμα Fernando Jorge στο οποίο έδωσε ένα μοντέρνο ύφος με μπεζ μποτάκια.

Brie Larson

Brie Larson Oscars 2019

Ακόμα ένα κορίτσι του Χόλιγουντ που διάλεξε το λαμπερό ασημί για το κόκκινο χαλί. Με μια τουαλέτα Celine by Hedi Slimane, έδωσε το απαραίτητο γλάμουρ στη βραδιά.

Kiki Layne

Kiki Layne Oscars 2019

Από τα πιο ωραία φορέματα που είδαμε χθες βράδυ να περνάει από μπροστά μας, σε ένα υπέροχο απαλό ροζ χρώμα και με φιόγκο στην πλάτη, που έφερε την υπογραφή του οίκου Versace.

Home