Thumbnail

Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού! «Η ασθένεια που είχα οδηγεί σε αργό και βασανιστικό θάνατο» (Βίντεο) Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού! «Η ασθένεια που είχα οδηγεί σε αργό και βασανιστικό θάνατο» (Βίντεο)

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή συγκινεί για ακόμη μια φορά
Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Για την Ελλάδα» με παρουσιαστή τον Σπύρο Χαριτάτο, μίλησε ο αγαπημένος παρουσιαστής Σταύρος Κυπριανού. 

Ο παρουσιαστής του ΡΙΚ, μίλησε μέσω Skype, κάνοντας μια κατάθεση ψυχής, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εξήγησε τη σημασία της δωρεάς οργάνων. 

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, όπως έγινε γνωστό, έδωσε τη μάχη του με τη Νόσο των Σταυροφόρων, βγαίνοντας νικητής και πιο δυνατός από ποτέ. 

Μιλώντας στην εκπομπή, συγκλονίζει με την περιγραφή του: «Είχα διαγνωστεί με τη Νόσο των Σταυροφόρων, μία ασθένεια που οδηγεί σε αργό και βασανιστικό θάνατο. Η μόνη θεραπεία ήταν η μεταμόσχευση ήπατος, οπότε το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να παρατήσω τη ζωή μου στην κυριολεξία στη μέση και να μεταβώ στην Αγγλία όπου μπήκα σε λίστα αναμονής. Μια αναμονή που δεν ήταν εύκολη». 

Μάλιστα ο αγαπημένος παρουσιαστής, αποκάλυψε πως πριν τη δική του μεταμόσχευση, η μητέρα του πέρασε από την ίδια διαδικασία, συγκλονίζοντας με την εξομολόγηση του. 

Δες όλη την συνέντευξη του και τα μηνύματα που στέλνει στο τηλεοπτικό κοινό: 

 

Διάβασε επίσης:

Συγκλονίζει ο Σταύρος Κυπριανού: «Σήμερα βρίσκομαι στη ζωή χάρη στο δικό μου ήρωα» (Φώτο)

 

Σταύρος Κυπριανού: Συγκλονίζει η ανάρτηση του – «Με τον θάνατο του, μου χάρισε ζωή»

 

 

Home