Thumbnail

Ευριδίκη: Έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της ανέβηκε στην σκηνή με τούρτα γενεθλίων! (Φώτο) Ευριδίκη: Έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της ανέβηκε στην σκηνή με τούρτα γενεθλίων! (Φώτο)

Η τρυφερή έκπληξη και το μήνυμα της Κύπριας τραγουδίστριας
Τα γενέθλια της έχει σήμερα 25/02, η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια που τα γιόρτασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται στη Λεμεσό.

Η αγαπημένη Ευριδίκη διανύει μια όμορφη περίοδο τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στην προσωπική της ζωή, δίπλα στον Μπόμπ Κατσιώνη. 

Μάλιστα ο σύντροφος της χθες, την ώρα που η Ευριδίκη τραγουδούσε, ανέβηκε στην σκηνή κρατώντας μια τούρτα για τα γενέθλια της κάνοντας της έκπληξη για τα σημερινά της γενέθλια.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, ανέβασε δύο φωτογραφίες, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Σ' αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω πάλι Mπόμπ Κατσιώνης. Ευχαριστώ την υπέροχη οικογένεια μου και τους αγαπημένους μου φίλους που έκαναν τη μέρα αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή!  Γενέθλια τραγουδώντας στο δεύτερο σπίτι μου για φέτος και είναι ευτυχία να μπορείς να μοιράζεσαι τις πιο όμορφες και αληθινές στιγμές με καλούς και ταλαντούχους συνεργάτες. Σας αγαπώ όλους!» 

Δες την ανάρτηση: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σ' αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω πάλι... @bobkatsionis ❤️ Ευχαριστώ την υπέροχη οικογένεια μου και τους αγαπημένους μου φίλους που έκαναν τη μέρα αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή! @theofanousg @denaolympiou @konstantinoschristoforou @makispitzi @nicolas_pitjiolis @spatharisloukas @efipitzioli @mariannac.c @liatos_spyros @androskaffas Γενέθλια τραγουδώντας στο δεύτερο σπίτι μου για φέτος @notes.live και είναι ευτυχία να μπορείς να μοιράζεσαι τις πιο όμορφες και αληθινές στιγμές με καλούς και ταλαντουχους συνεργάτες. Σας αγαπώ όλους!

A post shared by Evridiki (@evridikiofficial) on

 

Διάβασε επίσης: 

Η πτώση του Rami Malek στη σκηνή των Όσκαρ (Βίντεο) 

 

Γιώτης Κατσαμπάς: O Κύπριος νικητής των φετινών Όσκαρ! Δες σε ποια ταινία συμμετείχε (Βίντεο) 

 

Home